Inspire Magazine te pregateste de sarbatori

Producatori, comercianti si consumatori. Cu totii ne pregatim pentru venirea sarbatorilor de iarna, pentru o noua isterie, mai ales, in ceea ce priveste listele de cumparaturi.

Ce cumparam? Ce alegem pentru noi si pentru cei dragi? Cum alegem?

Ofertele sunt variate, multe si care mai de care mai tentante. Alegem brandul, poate calitatea, sau ambalajul, pretul?!

Se spune ca cei mai buni vanzatori sunt si cei mai buni povestitori. Este adevarat, povestea vinde produsul. Cu cat stii mai multe despre el cu atat ai mai multa incredere sa il folosesti. Iar daca stam sa ne gandim putin, acelasi lucru se intampla si cu oamenii. Oare nu cei mai apropiati prieteni ne sunt cei carora le cunoastem povestile in detaliu? Atunci de ce sa nu fim prieteni si cu produsele pe care le folosim?

Inspire Business crede in relatia dintre consumator si produs, in crearea unei legaturi intre nevoile consumatorului si capacitatea produsului de a le satisface.

Asa a luat nastere ideea revistei “Inspire Magazine – ce nu stiai despre… produsele pe care le folosesti”, ajunsa la editia a doua.

Aceasta editie va contine noi povesti de brand dar si articole specifice perioadei atat de speciale in care ne aflam: sfaturi legate de amenajarea casei, aranjarea meselor de sarbatori si secrete menite sa ne usureze sarcinile zilnic. Cu o structura noua, impartita pe capitole, revista este mai usor de citit si eficientizeaza timpul pentru gasirea informatiilor utile.

Unde o gasesti? Dupa 17 decembrie 2012 in format print in lantul de supermarketuri cora si in format digital pe site-ul proiectului www.inspiremagazine.ro, incepand cu 19 decembrie 2012. Se distribuie gratuit!

Inspire Magazine iti spune tot ce trebuie sa stii despre produsele pe care le folosesti.