Expertiza unui Business Coach

Corporate Coaching, Business Coaching, Executive Coaching, Management Coaching… orice denumire i-ai spune, reprezinta un singur lucru: resursa valoroasa pe care compania ta o poate accesa, pentru a ajunge cu siguranta la obiectivele propuse, intr-un timp rezonabil si in ritmul setat de propria dezvoltare.

De multe ori ne-am intalnit cu intrebarea: „Ce expertiza are Elena Căpruciu pentru a putea implementa programe precum cele descrise aici si derulate sub deviza Dreams really do Come TRUE?”

Ok. Vrei mai multa garantie pe langa pregatirea dobandita in cadrul unei prestigioase scoli (internationale!) de formare de experti in domeniu, si anume Noble Manhattan Coaching School, din Marea Britanie.

Si cei peste 7 ani de coaching, ca sa nu mai vorbim de cei 14 ani plini ochi de experienta si know-how in resurse umane.

Stii ca totul incepe cu „Esti constient ca tu ai talent?”

Talentul Elenei Căpruciu este coaching-ul in sine. Metodelor si tehnicilor de coaching realizate de aceasta, li se adauga:

  • Fler si o intuitie care sunt pe cale de a deveni infailibile, in observarea situatiei reale, care este trecuta sub lupa metodologiei coaching-ului;
  • Abilitati exersate si dezvoltate la cel mai inalt nivel de performanta cu clienti corporate si team coaching;
  • Educatie si practica efectiva in implementarea procesului de identificare a obiectivelor care sunt setate pentru a fi implinite si acompanierea clientilor in sensul gasirii solutiilor pentru acestea;
  • Capacitatea doveditata in nenumarate cazuri de a-i ajuta pe toti coachee-ii sa-si dea voie sa deschida portile auto-cunoasterii si dezvoltarii prin trezirea si dezvoltarea constiintei de sine;
  • Expertiza in sustinerea si acompanierea clientilor pe drumul acestora de a indeplini visele cele mai indraznete, cele mai curajoase si pline de provocari.

Citeam zilele trecute un articol in International Coaching News, singura revista care ignora barierele geografice si contribue la un schimb de valori in coaching, urmatoarea idee:

,,Coaches are not supposed to be specialists in a field, right? Just specialists in making people thrive, no matter their objective.’’

Adevarul e ca fiecare coach ar fi bine sa se antreneze in domeniul care-i aduce cele mai mari satisfactii. In momentul in care spui ca derulezi programe de Business Coaching este clar ca ai toate cunostintele si resursele pentru a putea aduce autentic valoare adaugata unei companii. Si cum exista atata diversitate pe piata de business atat din Romania cat din intreaga lume, creativitatea de a aduce oamenii mai aproape de succes este esentiala si noi facem diferenta in acest sens.

Testati-ne si iti vom arata cum sa-ti faci Visele sa devina intr-adevar Realitate, prin cea mai pura Gandire Critica!