Silvia Veronica Purel.

CROS

Silvia Veronica PurelAm o poveste pentru voi, cei care vreti sa o cunoasteti mai bine pe Elena. Am realizat un program de coaching pentru 17 tineri, in cadrul comunitatii de practici HRemotion.

Cu doua zile inainte de a avea intalnirea de matching dintre coachi si coachee, primesc un telefon de la Vali Cojocaru, care imi spune ca imi poate recomanda inca un coach pentru program si asteapta sa ii impartasesc parerea mea despre… o anume Elena. Constiincioasa fiind, ii dau un telefon Elenei C─âpruciu. Dupa 5 minute la telefon, simteam ca vorbesc cu cea mai buna prietena a mea, pe care o cunosc de cel putin 10 ani.

A doua zi dimineata, eram la o ciocolata calda cu ea si recunosc ca mi-a fost greu sa ma desprind de ea la finalul celor 2 ore si jumatate. Nu imi dadeam seama foarte clar ce anume ma atragea… e posibil sa fii fost caldura cu care ma privea, ce i se citea pe fata, apropierea de care a dat dovada, desi ma cunostea de cateva minute, profunzimea modului ei de a gandi si de a privi lumea din jur, intelepciunea sau istetimea cu care imi punea intrebari.

Cert este ca, acum, 1 an mai tarziu, este omul care ma poate citi dintr-o privire, ma poate ajuta sa cresc facandu-ma sa ma intorc spre mine pentru o ora, sau ma poate scoate din zona de confort, avand grija sa imi respecte limitele.

Elena e omul pentru care coaching-ul inseamna chiar un drum catre implinirea viselor, care traieste fiecare experienta alaturi de coachee-ul ei la cea mai inalta intensitate si la cel mai inalt nivel de profunzime. Iti recomand, tie, cititorule, sa ii permiti sa te cunoasca! Poate fi ca o mana cereasca pentru tine. Toate cele bune!

 

Back to Top