Raluca Vasile.

CROS

Raluca VasileDin CROS Camp m-am intors schimbata. M-am intors fericita, increzatoare, constienta de ceea ce stiu si pot, entuziasta sa imi ating obiectivele, mare parte din ele stabilite acolo.

In procesul de schimbare din cadrul taberei, intalnirile cu Elena au avut rolul cel mai important pentru mine. Pentru ca mi-au deschis ochii, mintea si inima pentru a ma vedea mai bine, pentru a ma cunoaste pana in cel mai mic detaliu si pentru a ma iubi.

Am aflat ca de cele mai multe ori, trasaturi ale celorlati, care nu imi plac, se afla de fapt ascunse adanc in mine. Constinetizand cum sunt cu adevarat, ma ajuta sa relationez mult mai bine cu cei din jur.

Am invatat sa imi pun intrebari multe, atunci cand nu stiu rezolvarea sau cauza unei situatii. Intrebandu-ma si iar intrebandu-ma, fara sa astept raspunsul din exterior, imi faciliteaza intelegerea contextelor, a solutiilor si dezvoltarea mea personala.

Am realizat cat de putine intrebari mi-am pus pana in acel moment si am inceput pe zi ce trece sa ma cunosc tot mai mult, sa aflu cat de mult pot face. M-am oprit din a astepta, din a incerca lucruri si am inceput efectiv sa le fac.

In ce priveste inima, m-a ajutat sa descopar ca iubirea nu are nici limite, nici conditii. Am invatat sa nu imi mai fie frica sa iubesc si nici sa ma invinovatesc pentru lipsa de iubire a celorlalti.

Si am mai invatat ca „Trebuie” nu exista. Important e ceea ce ne dorim. Iti multumesc pentru tot.

Back to Top