Maximilian Dobrescu.

Project Manager Research 2012 – Volunteers for Ideas and Projects Romania

Maximilian DobrescuAm cunoscut-o pe Elena Căpruciu intr-o tabara de vara si inca de la inceput, mi-am dat seama ca are ceva deosebit, asa ca am ales sa fac coaching cu ea.

A fost prima mea interactiune cu aceasta metoda si am fost surprins sa vad ce rezultate poate genera. Am lucrat cu Elena, atat pe partea de life coaching cat si in zona de business. Am depasit blocaje interioare si m-am apropiat semnificativ de visele mele care, nu mi se mai par demult, povesti.

Mi-am imbunatatit relatiile cu oamenii de langa mine, in special cea cu fratele meu mai mare, legatura care nu functiona, dar era foarte importanta pentru mine. Mai mult decat atat, am invatat sa ma oglindesc in oameni si sa ma bucur de fiecare moment frumos pe care-l intampin.

Mi-am dezvoltat o serie de obiceiuri „sanatoase”, de care sunt foarte mandru, cum ar fi: alergatul in fiecare dimineata, iar sportul a inceput sa fie din nou parte integranta din viata mea. Totodata am reusit sa-mi conturez o imagine clara despre cine sunt si de ce anume sunt in stare.

Mi-a placut foarte mult procesul si cred ca Elena a avut un rol important aici, ca urmare, dupa facultate, ma voi apuca si eu de formare pentru a deveni coach.

Back to Top