Marian Cristian Marin.

Dansator profesionist – Trouble Crew Romania

Marian Cristian MarinA invata sa te ajuti si sa te sustii singur, increderea de sine, curajul de a invinge fricile zilnice, sunt doar cateva dintre schimbarile pe care le-am facut la mine, dupa sesiunile de coaching, alaturi de Elena Căpruciu.

Gandirea pozitiva ma ajuta sa zambesc mai des si sa fac lucruri pe care candva le consideram imposibile.

Depasirea propriilor limite si motivarea zilnica ca eu sunt cel care decide ce se poate intampla cu mine, oricand si oriunde.

Puterea de autovindecare este un alt aspect, pe care personal, am invatat sa il pun in aplicare, in urma unei operatii la umar, (medicul mi-a spus sa fac repaos total, 6 luni), iar eu dupa 4 luni, am reusit sa fac anumite exercitii, pe care nu credeam ca le voi mai face si in prezent activez la cel mai inalt nivel de performanta.

Dupa o ora de intalnire cu coach-ul, te simti impacat ca ai reusit sa iti rezolvi anumite temeri si sa le transformi in obiective clare ulterior, si afli astfel, despre puterea ta de decizie, cat este de uimitoare si de provocatoare totodata.

De aceea, te simti relaxat si plin de viata, bucuros ca ai realizat ceva cu tine si nu pentru cineva, ca doar tu esti important pentru tine, si atat timp, cat tu esti multumit de tine, cu siguranta cei din jurul tau vor fi la fel de multumiti, de ceea ce esti si faci. Multumesc Elena.

Back to Top