Tatiana Jilavu.

Banking Department Manager

Obiectivul principal pe care il aveam cand am demarat colaborarea cu Elena era unul practic, profesional: schimbarea job-ului de la momentul respectiv cu unul care sa imi aduca mai multe satisfactii.

In acelasi timp, am descoperit ca aceasta evolutie profesionala implica si o schimbare mai profunda, personala, a felului in care gandesc si a atitudinii pe care o am fata de mine si fata de lucrurile care ma inconjoara. Asa ca, ne-am pus pe treaba.

Dupa zece sedinte de coaching, cu un CV mai atractiv, mai multa incredere in mine si in fortele proprii, nu numai ca am gasit job-ul pe care il doream, dar am reusit sa il si obtin. O pozitie mai buna, un salariu mai mare si o activitate care imi place. Obiectiv indeplinit.

Si in plan personal schimbarea este importanta: ma cunosc mai bine, stiu mai multe despre cine sunt si ce doresc de la viata. Am multe etape de parcurs in continuare dar cunoasterea de sine si dezvoltarea personala nu se termina niciodata.

Am facut insa pasi importanti in cadrul procesului de coaching, impreuna cu Elena, si recomand acest demers celor care doresc sa isi atinga obiectivele profesionale si personale.

Back to Top