Oana Chivu.

Group Director Dolphin Business Management

Executive Coaching

In calitate de client al Elenei Căpruciu imi face o deosebita placere sa recomand serviciile ei oricarei companii care este in cautarea unui coach profesionist si care doreste sa obtina rezultate maxime dintr-o asemenea colaborare.

Prima colaborare cu Elena a fost in anul 2011, eu solicitandu-i initial serviciile de Executive Coaching.

Am apreciat in special, orientarea catre rezultate si capacitatea extraordinara de a intelege necesitatile mele si de a-si adapta metoda de lucru, astfel incat sa ma ajute sa obtin rezultatele dorite.

Ca urmare a sedintelor de Executive Coaching efectuate cu Elena Căpruciu, activitatea mea si a companiei mele s-a imbunatatit considerabil, fapt care m-a determinat sa ii solicit si serviciile de Team Coaching.

Team Coaching

Am reusit cu ajutorul Elenei, pe parcursul mai multor sedinte, sa cresc performantele membrilor echipei mele, gradul lor de implicare si de motivare. Am facut modificari in structura echipei, modificari ce au avut un impact semnificativ asupra performantelor financiare ale companiei.

Acum, echipa mea este mult mai bine organizata, oamenii sunt mai motivati si mai implicati, fiecare intelegandu-si rolul si fiind dispus sa faca eforturi pentru a creste performantele generale.

Voi utiliza in continuare serviciile Elenei, ori de cate ori este necesar, pentru a ma asigura ca echipa se dezvolta armonios si obtine performante maxime.

Back to Top