Monica Toni.

Human Resources Manager – A&D; Pharma

Inainte de a face Coaching cu Elena Căpruciu:

  1. Care era obiectivul – “visul” companiei pe care o reprezinti?

R: Visul echipei care a participat la acest program este acela de dezvoltare a abilitatilor de comunicare, abordare unitara a echipei de Consultant Customer Care, dat fiind faptul ca era o echipa nou creata, tanara, cu background diferit.

2. Ce anume v-ati propus sa reusiti sa obtineti de la programul de Coaching realizat cu Elena Căpruciu?

R: Obiectivul principal a fost intelegerea si dezvoltarea abilitatilor de oferire feedback, ascultare activa pentru echipa de Consultanti Customer Care.

Dupa programul Dreams come TRUE Coaching:

  1. Dupa programul implementat care a fost feedback-ul imediat al participantilor? Dar al tau?

R: Participantii erau la prima experienta de acest gen, reactia a fost de uimire, a mea de incredere ca lucrurile se vor intampla. Deschiderea participantilor si implicit a mea (facilitate de Coach) ne-a ajutat sa ne cunoastem, sa incercam sa stabilim si sa abordam un limbaj comun, sa povestim din experientele proprii si sa ne castigam increderea reciproc.

2. Cum ti s-a parut Elena Căpruciu in postura de Coach?

R: Elena Capriciu in postura de Coach este o persoana calda, deschisa, de incredere, un foarte bun ascultator, empatica, pe care te poti baza atunci cand ai de indeplinit un obiectiv atat de ambitios. Inclusiv decizia de a lucra cu ea nu a fost una usoara: a participat la un demo, 2 evaluari, discutii one to one. Dar decizia de a lucra impreuna a fost una buna.

3. Ce ne poti spune? Visurile chiar devin realitate?

R: DA, pot deveni realitate, depinde de tine cat de mult iti doresti si iti asumi sa devina realitate. Cadrul a fost creat, important este cat isi doreste fiecare sa continue introspectia si sa aplice in viitor cu convingere si perseverenta.

Dreams really do come TRUE:

  1. Ce sfaturi le dai celor care ar vrea sa guste din programul Dreams Come TRUE Coaching by Elena Căpruciu?

R: Sa fie deschisi, sa aiba incredere in primul rand in ei si implicit in Coach si in program.

Back to Top