Mihai Baciu.

Senior Trainer - A&D; Pharma

Obiectivul/visul la care s-a lucrat in cadrul proiectului de coaching Dreams come TRUE a fost sa oferim clientilor nostri servicii de cea mai inalta calitate, pregatind echipa de Consultanti Customer Care la nivel national, din punct de vedere al abilitatilor soft skills.

Feedback-ul participantilor a fost unul foarte bun. La fel pot spune si despre cel personal. Punctul forte a fost gradul de profunzime al dezbaterilor, iar meritul acestei deschideri este datorat coach-ului care a reusit de fiecare data sa inspire increderea necesara.

Elena Căpruciu in postura de Coach a fost autentica, implicata si cu un nivel de empatie foarte ridicat. Recomandarea mea celor care sunt inca nesiguri de o posibila colaborare, este sa accepte un demo de cel putin o ora, care sa le demonstreze o mica parte din valoarea unui astfel de program.

In incheiere doresc sa felicit coach-ul pentru cursul sustinut in care a dovedit naturalete si un grad de implicare la cote inalte, caracteristici care au condus la rezultate foarte bune. Recomand cu caldura pe Elena Căpruciu pentru orice echipa care doreste sa se dezvolte cu/si prin calitatile oamenilor care o compun.

Back to Top