Luminita Marinas.

Director Resurse Umane – Tehnoplus Medical

Executive Coaching

Luminita MarinasAm avut sansa de a initia un proiect de executive coaching cu Elena. Spun sansa, pentru ca am convingerea ca nu multi dintre romanii care au calitatea de angajat au posibilitatea sa aiba acces la acest gen de activitati.

Prin acest program, am invatat sa fiu mai ferma in relatiile profesionale, am invatat sa pot spune nu si chiar sa-i fac pe ceilalti sa inteleaga avantajul acestui raspuns “negativ”, bineinteles in functie de situatie.

Colaborarea cu Elena in acest proiect m-a determinat sa inteleg mult mai profund rolul managerului si managementului intr-o organizatie. Ii multumesc Elenei pentru deschiderea si oportunitatea de a colabora.

Team Coaching

Tuturor ne place sa spunem ca a lucra in echipa este mai usor si este totodata un beneficiu; insa de multe ori acceptam cu greu parerile si mai ales exprimarile care contravin propriilor idei. Acestea au fost cateva dintre aspectele realitatii echipei noastre, cand am parcurs prin procesul de Team Coaching cu Elena Căpruciu de la Dreams come TRUE – Business Coaching.

Parcurgand acest program de Team Coaching impreuna, am invatat si inteles cu adevarat ce inseamna echipa si am simtit personal avantajele team work-ului. Este minunat sa vezi cum se construieste o echipa cu ajutorul tau si bineinteles al fiecarui membru, sa observi ca pot fi stabilite obiective comune si ca sinergia functioneaza.

Iti multumesc Elena pentru ca ai reusit sa ne unesti, sa ne determini ne deschidem foarte mult unii fata de altii, sa ne intelegem si sa ne acceptam reciproc. Tehnicile de Team Coaching folosite ne-au angajat intr-o alianta colaborativa in cadrul careia ne-am stabilit si clarificat obiectivele si ne-am dezvoltat planul de actiune pentru a le realiza.

In cele din urma, ne-am clarificat ce este cu adevarat important in vietile noastre si asta ne-a sustinut sa dezvoltam fiecare dintre noi, acele aspecte pe care le doream realizate si implinite.

Beneficiile cheie pentru echipa noastra, ale programului de Team Coaching au fost urmatoarele:

  • Echipa a reusit sa se alinieze cu misiunea, strategia, valorile si recompensele companiei;
  • Construirea unei echipe foarte performanta;
  • Rezolvarea aspectelor legate de business, provocari si oportunitati in acest sens;
  • Realizarea si dezvoltarea contractarii explicite intre leader si membrii echipelor si intre fiecare dintre membrii echipelor, cu privire la roluri si responsabilitati;
  • Oferirea leaderilor si membrilor echipei oportunitatea de a dezvolta noi abilitati si competente de leadership si apoi cascadarea culturii leadership-ului asumat si diseminat in intreaga companie;
  • Procesul a fost efectiv utilizat intr-o larga varietate de echipe: senior-management, functional, cross-functional, de la productie, cross-cultural, regional, si in echipele virtuale.

Obiectivele de ansamblu care au fost atinse au fost de a accelera eficacitatea si eficienta lucrului in echipa, asumarea leadership-ului individual, transformarea echipei si implementarea strategiei, crearea unei sinergii autentice in cadrul echipei si o cultura organizationala noua si imbunatatita.

 

Back to Top