Iris Andronache.

Trainer A&D; Pharma

Intalnirea mea cu Elena poate fi descrisa ca intalnirea extraordinarului in banal.

Proiectul nostru a inceput in modul cel mai clasic cu putinta: solicitarea (din partea ei) a unei intalniri de cunoastere, soldate cu solicitarea (din partea noastra) a unui demo. Acel demo mi-a descoperit atat profesionistul, cat si omul Elena C─âpruciu. Acum, ca ma pregatesc sa o recomand, nici nu stiu care are valoarea cea mai mare: omul sau profesionistul… Cred ca plusul de valoare pe care Elena il aduce oricarui proiect in care se implica provine tocmai din aceasta asociere fericita intre cele doua.

La sfarsitul intalnirii, am discutat cu colegii mei si… nu stiam ce ni s-a intamplat. Intr-un demo de doua ore, fiecare s-a simtit suficient de in siguranta sa aduca in discutie aspecte care il fac vulnerabil, sa descopere ajutorul pe care ceilalti i-l pot oferi si sa descopere cat de importanta e implicarea sa in a sprijini ceilalti membrii ai echipei. Toate acestea se petrecusera in fata unei persoane pe care atunci o vedeam pentru prima oara! Evident ca ni s-a parut prea bine pentru a fi real, ca atare am solicitat un al doilea demo, gandindu-ne ca de fapt deschiderea respectiva a fost de la noi….La al doilea demo, povestea s-a repetat.

Aceasta doamna, cu infatisare modesta si prietenoasa, isi produce „vraja” intr-un mod extrem de discret. Ajungi sa realizezi, dupa sesiunea cu ea, ca iti clarifici o serie intreaga de aspecte care iti sabotau eforturile. Iar partea frumoasa abia acum vine: toate aceste clarificari, raspunsuri, solutii… vin de la tine! Iti spui „Ce grozav sunt, am reusit. Si era asa de simplu!”, de multe ori uitand ca, procesul a fost facilitat de Elena.

Colaborarea noastra a fost scurta, dar intensa, ea vizand o ingemanare a trainingului cu tehnici de coaching. Prin prisma celor realizate impreuna, o recomand cu multa caldura si sfatuiesc orice manager, circumspect in ceea ce priveste coaching-ul (oare e cineva mai „Toma Necredinciosul” decat mine?) sa incerce acest serviciu. Nu cred in cei care promit ca visele devin realitate, dar cred ca Elena, prin coaching, atinge obiectivele propuse si potenteaza valoarea celor cu care lucreaza.

Back to Top