Gina Irimia.

Director Retail – Libra Internet Bank

Executive Coaching

Gina_Irimia_2013Vine un moment in viata cand simti nevoia unei schimbari, cand simti ca poti avea rezultate marete si totusi este ceva ce te retine. De obicei sunt altii de vina, de obicei compania are o strategie gresita sau colegii nu “muncesc” suficient de mult. Iar cand obiectivele profesionale sunt atinse, este greu sa iti propui sa fii mai bun, sa reusesti mai mult… esti in zona de confort.

Eu am avut sansa sa realizez in anul 2012 ca pot mai mult si ca am nevoie de ajutorul unui specialist. Asa am aflat de la o colega de Elena Căpruciu si am decis ca este momentul sa incep sa lucrez cu mine pentru a avea rezultatele pe care stiu ca le pot obtine.

 

Am inceput programul de Executive Coaching putin tematoare, insa ceva imi spunea ca aceasta colaborare imi va schimba viata. Stiu ca pare greu de crezut, dar chiar asa s-a intamplat. Elena a descoperit foarte repede care erau limitele pe care mi le impuneam si m-a ghidat in cel mai profesionist mod spre a constientiza adevaratele valori care ma conduc catre succes.

Am descoperit ce fel de manager eram si cum reuseam prin actiunile sau non-actiunile mele sa limitez oamenii de vanzari in cresterea rezultatelor.

Imi amintesc ca Elena imi adresa anumite intrebari care imi schimbau total modul in care priveam lucrurile sau situatiile. Aveam momente cand ramaneam fara cuvinte si atunci era suficient sa o privesc pe Elena in ochi si sa stiu ca nu sunt singura, sa simt ca ea este langa mine si ma sustine.

Am descoperit alaturi de Elena ca magia exista si ca depinde doar de noi sa facem lucrurile altfel, sa avem rezultate si sa fim fericiti.

Elena m-a invatat sa cresc. M-a invatat sa devin o femeie puternica si frumoasa.

La mine a functionat, asa ca sunt convinsa ca va functiona si la tine. Colegii, sotul meu, prietenii mei au observat schimbarea, rezultatele cresteau, angajatii simteau sa daruiasca rezultate mai bune care sa ajute organizatia sa isi depaseasca obiectivele.

Succesul obtinut in urma coaching-ului cu Elena Căpruciu a continuat si dupa finalizarea proiectului. Odata ce schimbi anumite blocaje, rezultatele vin fara ezitare si le simtim pe toate planurile.

Elena m-a ajutat si a fost in permanenta langa mine, m-a ajutat sa devin un om mai frumos, mai increzatoare in fortele proprii si in oamenii de langa mine.

Iti multumesc, Elena!

Iar voua, celor care cititi aceste randuri si inca nu ati lucrat cu coach-ul Elena Căpruciu, va recomand sa va dati voie si sa incercati prima sedinta. Este cea mai buna investitie pe care o puteti face in voi, in succesul vostru si in fericirea voastra.

Team Building & Coaching

Prilejul cu care am colaborat cel mai recent cu Dreams come TRUE - Business Coaching a fost programul de Team Building & Coaching din luna martie 2024, cand am avut ocazia sa constat ca toate asteptarile positive mi-au fost confirmate si chiar depasite.

Mai exact, in martie 2024, am organizat o intalnire cu cei mai buni oameni de vanzari corporate si profesii liberale din echipa Libra Internet Bank. Ne-am dorit foarte mult sa le oferim acestora o abordare diferita a ceea ce inseamna dezvoltare profesionala si personala si am apelat la Team Coaching, un program sustinut de Elena Căpruciu.

Motivele pentru care mi-a placut foarte mult modul in care a fost conceputa si derulata sesiunea sunt numeroase:

  • Elena a deschis sesiunea intr-un mod natural, participantii au descoperit lucruri comune si au avut sentimentul ca se cunosc “de-o viata”;
  • Pe tot parcursul sesiunii, a fost o atmosfera de reala comunicare, deschisa si prietenoasa, care a permis angajatilor nostri sa se concentreze si sa lucreze activ pe subiecte;
  • Oamenii au primit de la formator intrebari punctuale foarte bine plasate, care i-au ajutat sa isi exprimeingrijorarile si obstacolele intalnite inainte in mediul de afaceri si sa gaseasca solutii pentru a fi performanti in mod consecvent;
  • Elena i-a ajutat pe participanti sa isi constientizeze resursele interne, resursele necesare atingerii obiectivelor de vanzari;
  • Dezbaterile sustinute au condus la dezvoltarea responsabilitatii si insusirea obiectivelor companiei. S-a pus accentul pe dezvoltarea unei culturi de munca in echipa si leadership, favorizand spiritul de initiativa, de raspundere si de respect;
  • La final, participantii au primit informatii care sa le permita dezvoltarea capacitatii de a transmite si celorlalti membri ai sucursalei din care fac parte instrumentele necesare pentru imbunatatirea rezultatelor echipei, instrumente dobandite in timpul sesiunii de coaching;
  • Oamenii de vanzari au plecat plini de energie si entuziasmati. Fiecare a descoperit noi instrumente pentru abordarea clientilor si atingerea obiectivelor.

In cazul echipelor noastre, Elena si-a demonstrat talentul de a produce valoare pentru companie si pentru participanti.

Atat atitudinea participantilor dupa sesiune, cat si cea din activitatea lor profesionala ulterioara au fost dovezi clare ca am facut cea mai buna alegere in a le oferi programul de Team Coaching cu Elena Căpruciu.

Back to Top