Director in Sistemul Bancar.

Manager in the Banking System

Executive Coaching

Sunt un manager puternic. Am infruntat criza cu scutul si cu spada. Am rezistat si merg inainte, intr-un mediu tot mai neprietenos. Am invatat la multe scoli ca e bine sa porti o masca, in asa fel incat nimeni sa nu iti citeasca emotiile. Ca e bine sa fii dur, ca lumea corporatista e dura.

Am gasit-o pe Elena si Dreams come TRUE la timp, inainte ca aceasta masca sa imi afecteze iremediabil si viata personala. Si am invatat ca daca iti arati emotiile, si oamenii din echipa ta iti vad fata umana, nu inseamna ca esti slab, cum credeam inainte. Viata mea personala si profesionala s-a schimbat definitiv dupa aceasta intalnire – pot sa fiu eu insami, fara teama.

Team Building & Coaching

Ca manager in echipa de top management a unei banci din top 10 am trecut prin agonie si extaz din 2007 pana in prezent. Dincolo de graficele care fie atingeau cerul datorita anilor de boom fie se prabuseau datorita crizei, Elena Căpruciu si Dreams come TRUE – Business Coaching mi-au oferit in 2012 o perspectiva cu totul noua a performantei. Aceea care nu depinde nici de bugete, nici de bani, nici de scheme de bonus.

Stiam evident ca “80% din problemele unui manager sunt legate de resursele umane; daca le rezolvi, se rezolva si restul de 20%”. Ce nu stiam era ca dinamica unei echipe poate fi influentata de factori la care ne gandim mult mai putin, ca manageri.

Iar ca echipa sa devina functionala, de multe ori trebuie apasate cu totul alte butoane decat cele la care ne gandim intuitiv sau pe care le-am invatat la MBA. Fara Elena si echipa ei extraordinara, nu as fi aflat niciodata, iar echipa mea nu ar fi unde este astazi. Multumim, Elena

Back to Top