Diana Gogot.

Diana GogoțAtunci cand visezi ca schimbi lumea, ca esti inconjurat de oameni minunati si ca toate lucrurile se intampla intr-un mod exemplar, uiti sa privesti catre tine. Sau cel putin asta mi s-a intamplat mie pana in momentul in care am inceput sa lucrez cu Elena.

Pe parcursul sedintelor de coaching am descoperit ca lucrurile prind contur atunci cand, in primul rand incep cu si de la tine insuti. Mi-am redescoperit bucuria si puterea de a fi, motivatia si responsabilitatea de a face lucrurile pe care mi le doresc si in acelasi timp am reusit să-mi imbunatatesc si activitatea profesionala.

Am invatat ca da visurile devin realitate. Am invatat ca e nevoie de incredere in ceea ce vrei sa obtii, de puterea pentru a lupta si de curajul pentru a visa.

Pentru mine a fost foarte impresionant acest proces de dezvoltare si mai ales sa lucrez cu Elena, care de fiecare data a reusit sa ma impresioneze atat prin profesionalism, cat si prin atitudinea si starea sa de spirit magnifica.

In urma programului de coaching printre reusitele pe care le-am obtinut sunt constientizarea si asumarea responsabilitatii, orientarea catre rezultate, imbunatatirea relatiilor personale si cel mai important pentru mine puterea de a fi eu insumi si de a-mi crea viata pe care mi-o doresc.

Ii multumesc Elenei pentru acest minunat inceput de drum si am convingerea ca oricine isi va dori să inceapa programul de coaching va gasi toate acele comori pe care si le doreste.

Back to Top