Cosmin Alexandru Nedelea.

Bank-Branch Manager

Fiecare dintre noi trecem prin mai multe etape ale vietii noastre. Pe parcusul acesteia, noi avem posibilitatea sa traim experiente dintre cele mai diverse.

Cu toate acestea exista clipe in care simtim nevoia sa imbunatatim ceva, sau poate sensul de mers in care ne deplasam, nu ne este pe plac. Variantele de a face ceva in acest sens ar fi multiple, sau nici una. Discernamantul nostru este o latura a creierului care uneori este ingropata in ego. In cazul meu ego-ul era puternic, atat de puternic incat se dezvoltase in altceva. In doua cuvinte l-as cataloga autodistrugere. Ehh, aici intervine povestea cea mai frumoasa.

Singurul lucru pe care nu ni-l poate arata cineva, sau invata, este faptul ca trebuie sa constientizam ca avem nevoie de o indrumare sau poate cum ar spune cineva, sa ceri Ajutor; iar asta inseamna sa discerni. In momentul in care ai reusit sa rupi aceasta bariera, pasul principal este facut.

Varianta in care eu am gasit sprijin se numeste Elena Căpruciu. Redescoperirea partilor care nu credeai ca exista sau care nu iti place sa consideri ca exista este cea mai grea. Atunci cand singur realizezi ca, ce ai facut atatia ani de zile, a fost in detrimentul tau si ca singur iti faceai rau inseamna ca esti pe drumul cel bun.

Elena asta a facut in cazul meu, m-a ajutat sa nu ma mai lupt cu insasi persoana mea si totodata, sa accept faptul ca nu tot ce gandeam sau faceam era benefic pentru mine.

In principal pare usor la prima vedere, dar va pot spune ca nu este deloc asa. Au fost multe momente in care am vrut sa renunt la aceste intalniri si poate nu doar o data s-a intamplat, deoarece lupta pe care o purtam in interiorul nostru poate fi dezastruoasa uneori. In cazul meu nu a fost asa multumita acestei “Doamne dragute”, care a avut rabdarea necesara sa stea langa mine si sa luptam impreuna.

Exista o lista foarte mare de modalitati prin care te poti vindeca, dar cu riscul de a ma repeta, vreau sa spun, ca pana nu acepti si nu vii deschis sa primesti acest ajutor, nu se poate realiza nimic.

Si ca sa inchei, o sa mai adaug ceva: mare atentie la ceea ce ganditi, pentru ca in general se materializeaza foarte repede, depinde de voi sa alegeti partea cea mai frumoasa. Acestea sunt cuvintele la care ar trebui sa meditati, nu imi apartin mie, ci Elenei. “Dragilor, luptati pentru voi - este in puterea voastra!”

Back to Top