Cezar Tabac.

Antreprenor

Cezar TabacPana la Elena Căpruciu, nu prea aveam idee despre ce este vorba in coaching.

Este primul meu contact cu coaching-ul, atat in life cat si in business. Aceste doua aspecte fiind strans legate cam de viata oricarui om, fie ca este angajat sau patron.

Elena mi-a placut in primul rand pentru ca este calma si mi-a castigat increderea destul de repede. Printre primele lectii de la ea, a fost desigur, cea despre increderea in propria persoana. Acum acest lucru mi se pare absolut necesar cand vrei sa mergi pe “autostrazile” vietii.

Deja numai prezenta ei ma facea sa ma simt bine si-mi dadea aripi sa pot face ceea ce-mi doresc in viata. Acum e ceva normal, inainte insa, gandeam ca nu e pentru oricine. Prin educatie, TV si anturaj, suntem invatati sa ne punem singuri limite, in orice domeniu, bani, cariera, stil de viata…

Ce mi s-a parut interesant la metoda Elenei de coaching, este ca ceea ce am discutat cu ea in acele sedinte, incepe usor sa se contureze. Nu imediat, insa dupa 6 luni, gandesc altfel si-mi dau seama si eu de unele aspecte, acum mi se par lucruri firesti ca si gandire sau concept, insa cei apropiati o vad ca pe o schimbare a mea.

Ce am mai aflat, si este poate cel mai frumos lucru, este ca nu avem limite.Vrei ceva? Ia-ti-l. Ai un vis? Urmeaza-l. Desigur proportional cu munca sau valoare pe care o oferi altora prin ceea ce faci, interesant fiind ca este destul, pentru toata lumea.

Acum, daca ti se pare ciudat textul meu, e clar ca trebuie sa vorbesti macar o data cu Elena!

Ii multumesc inca o data si pe aceasta cale!

Back to Top