Alexandra Dragomir.

Founder Ideas for Talent

Dragomir AlexandraVisul meu atunci cand am inceput coaching-ul era sa gasesc drumul cel mai potrivit mie. Eram in momentul in care aveam de facut alegeri. Aveam o viata plina. Simteam ca lucrurile se misca. Imi doream sa imi construiesc viata pe care o meritam. Vroiam sa fac ordine in viata mea. Vroiam sa ma inteleg si sa incep sa ma iubesc.

Am intrat in programul de coaching cu Elena prin intermediul unui proiect realizat de CROS. Initial am acceptat ideea de coaching pentru ca reprezenta cea mai faina provocare de la acel moment. Am avut o prima intalnire cu toti coach-ii din program. Am simtit din prima clipa ca voi lucra alaturi de Elena. Era un om bland si transmitea o calmitate cum nu prea imi fusese dat sa intalnesc. Sentimentul initial s-a adeverit si iata ca atat eu, cat si Elena am ales sa lucram impreuna.

Initial am opus rezistenta procesului de coaching. Nu aveam definit un obiectiv clar si tin minte ca inclusiv intalnirile erau o provocare. Imi doream initial sa dezvolt o afacere in zona de capital intelectual. Inaintand in proces mi-am dat seama ca nu asta imi doream si mi-am indreptat obiectivele catre descoperirea de sine. Am redefinit obiectivul si am mers in zona de iubire si stima de sine.

Ceea ce cred eu ca este foarte important este ca procesul de descoperire a continuat si dupa programul de coaching. Programul de coaching alaturi de Elena a deschis multe usi, a apasat multe butoane si continua sa lucreze chiar si in prezent.

Coaching-ul cu Elena mi-a dat incredere in mine. Coaching-ul mi-a format obiceiuri sanatoase pe care si astazi le pastrez. Prin coaching am constientizat pentru prima oara cine sunt, mi-am inteles blocajele si am inceput sa lucrez cu ele.

Interesant este ca imediat dupa programul de coaching au aparut oportunitatiile in viata mea. Am recunoscut ca drumul meu nu are nici-o legatura cu domeniul contabil (desi investisem 4 ani in formarea mea), am renuntat la master, am avut curaj sa renunt si sa imi urmez visul. Coaching-ul mi-a dat sansa sa incep sa decid eu pentru mine, sa am curaj sa fac si sa fiu ceea ce imi doream eu sa fiu. Coaching-ul alaturi de Elena m-a invatat sa fiu responsabila de viata mea si sa renunt la a mai da vina pe cei din jurul meu. Elena a deschis un drum pe care inca mai merg si astazi.

Elena este un om care si-a gasit modul de-a contribui in lume. Prin coaching Elena contribuie in viata oamenilor intr-un mod care poate face diferenta. Eu cred ca oamenii vin pe acest pamant cu o menire, iar Elena si-a gasit menirea si o transpune in realitate intr-un mod autentic. In viata mea Elena - din postura de coach a adus echilibru, curaj, cunoastere de sine, iubire de sine, dorinta de-a intelege spiritualitatea, schimbare de credinte si a reusit sa deschida o lume de a carei existente nici nu eram constienta.

Elena ca si coach este un om care te asculta, lasa judecata deoparte, este autentica, creativa - muleaza procesul de coaching in functie de omul alaturi de care lucreaza, este implicata in procesul de schimbare si ii pasa de omul din fata ei, te provoaca si te asista sa iti gasesti singur solutiile la “problemele” care te framanta. Elena are incredere in potentialul tau si iti demonstreaza asta pe tot parcurul perioadei de coaching. Elena scoate la suprafata abilitati, competente si talente de care poate nici nu erai constient ca exista.

Visul meu a devenit realitate. Il traiesc chiar acum. Acum sunt un om impacat cu mine, am incredere in fortele proprii si simt cum viata devine in fiecare zi din ce in ce mai buna. Prin coaching am realizat ca viata iti va pune in cale multe provocari - un proces de coaching nu ma scapa de toate problemele din lume ci ma ajuta sa ma inteleg, sa ma respect, sa ma iubesc si sa ma ascult si astfel sa pot trece peste orice provocare pe care viata mi-o va pune in cale. Coaching-ul alaturi de Elena mi-a oferit incredere ca visul meu poate sa devina realitate. Prin simplul fapt ca am ajuns sa imi indeplinesc un vis stiu sigur ca visurile devin realitate.

Sfatul meu este sa ai curaj sa descoperi cine esti si cum poti sa ajungi acolo unde iti doresti. Testeaza un program de coaching alaturi de Elena si apoi iti vei da seama ca “Dreams come True” este mai mult decat un slogan. Ai incredere in tine si ofera-ti tie sansa sa te cunosti, sa te ierti, sa te iubesti, sa elimini fricile, sa construiesti relatii sanatoase si sa fii fericit - pentru ca tu meriti. Important este ca tu esti singurul responsabil pentru viata ta.

Back to Top