Să faci cunoscut lumii propria-ți unicitate!

Cu cât anii trec, cu atât mai mult parcă omul se încăpățânează să își complice existența. Imaginea de ansamblu devine atât de difuză, încât intri într-o ceață densă, mai ceva ca în poveștile cu Sherlock Holmes pe străzile londoneze.

Civilizații întregi, cu un grad foarte mare de cunoștințe și evoluție au dispărut la un moment dat, lăsând în urma lor multe enigme. Clar debordau de unicitate din moment ce și-au pus puternic amprenta în arhivele timpului.

paun-roz

Acum, dă-mi voie să te întreb non-retoric, tu prin ce te faci remarcat? Într-o lume în continuă creștere și transformare, te numeri printre cei care se topesc de dorul concediilor, iar în restul timpului îngheață într-o rutină profesională? Sau poate ești unul dintre cei fericiți, care au ales o schimbare de la stilul de viață, să-l denumim clasic, și cauți drumuri pe care alții nu au mai pășit până acum, să le denumim realitate asumată.

Oricare ar fi alegerea ta, ești responsabil atât de rezultat, cât și de progres.

Ce NE interesează de fapt? Aici aș vrea să aud părerea ta. Cu siguranță răspunsurile sunt diferite de la o minte la alta, așa că am să risc doar să mă repet: Ce TE interesează de fapt?

Primul pas în a te face vizibil în lumea în care trăiești, este să te vezi tu pe tine, așa cum ești cu adevărat. Și clar, să fie într-un mod plăcut ochiului și hrănitor inimii. În acel moment îți recunoști propria unicitate, știi tu acel je ne sais quoi.

Că nu vezi totul din prima, asta nu e o tragedie. Tragedia apare când vezi ceva, și te pui să acționezi total contrar, total în favoarea obstacolelor…că de…e mai ușoară viața în zona în care suntem deja obișnuiți.

Ia aminte: ce se întâmplă cu lumea în momentul în care îi arăți puțin mai mult din cine ești tu cu adevărat? Și dacă ți se pare o misiune atât de dificilă, apelează la coaching cu încredere pentru că vreau să văd oamenii care se recunosc… pe sine, mai ales.