Andreea Radulescu, dupa workshop-ul ” Cu tine, impreuna”

BlogPublished July 31, 2023 at %I:%M %p No Comments
Digg This
Reddit This
Stumble Now!
Buzz This
Vote on DZone
Share on Facebook
Bookmark this on Delicious
Kick It on DotNetKicks.com
Shout it
Share on LinkedIn
Bookmark this on Technorati
Post on Twitter
Google Buzz (aka. Google Reader)

A fost frumos sa vad ca ma aflu pe drumul cel bun, desi cred ca eram cea mai mica de acolo. Au fost doua tabere la acest workshop : oameni care gandesc ca mine s ioameni care se afla la un pol total opus de orice viziune am eu despre viata. La inceput a fost un pic socant pentru mine si dat fiind caracterul meu un pic impulsiv, a fost foarte interesant sa ma observ oarecum din exterior pe mine si sa constat ca sunt mai toleranta si obiectiva decat credeam.
Am simtit ca rabdarea mea a capatat alte limite si o spun sincer. Sunt o fire destul de transanta, dar in cadrul acestui workshop am fost uimita sa constat ca rabdarea mea a capatat o alta limita superioara, lucru care, sincera sa fiu, nu cred ca s-ar fi intamplat in orice alta situatie, oricate lectii de viata legate de rabdare as fi primit.
Am primit si bonus pe langa toate acestea, mi-am satisfacut pentru ceva timp, setea de discutii frumoase si profunde. Am simtit la un nivel superior intelegerea si afectiunea din ochii celor prezenti, dar si ratacirea din ochii altora. Sunt convinsa ca nimic nu a fost intamplator …

Leave a Reply

(required)

(required)