Marriage, Money and Sex

Digg This
Reddit This
Stumble Now!
Buzz This
Vote on DZone
Share on Facebook
Bookmark this on Delicious
Kick It on DotNetKicks.com
Shout it
Share on LinkedIn
Bookmark this on Technorati
Post on Twitter
Google Buzz (aka. Google Reader)

MARRIAGE, MONEY AND SEX

-COACHING YOUR LIFE- 
        By Elena Capruciu

Te-ai intrebat vreodata ce se intampla cu iubirea dupa ce magia indragostirii se loveste de provocarea ,,impreuna pana la adanci batraneti’’ ?

Cand doi oameni sunt indragostiti, senzatia este ca iubirea dintre cei doi va dura o vesnicie. Deseori insa, lucruri precum stresul de la munca, monotonia, certurile, lipsa banilor, lipsa unei vieti sexuale active sau multumitoare, nepotrivirea unor decizii si multe alte mici motive care se repeta permanent sunt cele care afecteaza o relatie.

Cum poate fii prevenita despartirea? Cum poate un cuplu de indragostiti sa mentina romantismul in viata, chiar si cand au vieti extrem de agitate si ocupate? Ce faci cand cel /cea de langa tine uita de ideea de ,,noi”, de intimitate? Cum faci ca banii sa nu mai fie un mar al discordiei pentru viata de cuplu?

Workshop-ul Coaching your Life cu tema ,,Marriage, Money and Sex” este adresat celor care doresc sa-si regaseasca linistea, sa se regaseasca pe ei insisi in relatie sau vor sa-si imbunateasca si mai mult viata de cuplu.

Te asteptam pe 24, 25 si 26 octombrie, intre 19:00-21:30, la restaurantul OMRA ELIAS ( str. Occidentului, nr.11) intr-o atmosfera deschisa, relaxanta si lipsita de prejudecati la trei sesiuni de coaching care te vor schimba.

MARRIAGE - 24.10.2023

Acest workshop are scopul de a-ti aduce in atentie o noua perspectiva asupra relatiei tale si de a te ajuta sa-ti reinnoiesti angajamentul fata de tine si persoana iubita.

Prin coaching vei avea ocazia sa fii realmente sincer cu tine si partenerul/ partenera ta, sa explorezi noi fatade ale personalitatii tale intr-un cuplu, sa intelegi de unde vin problemele si anumite comportamente daunatoare, sau cum sa ai o viata de cuplu si mai fericita.

MONEY - 25.10.2023

Banii nu cumpara fericirea, insa nici nu cauzeaza divorturi. Banii sunt o zona in care multe cupluri au probleme legate de valori si incredere. Pornind de la ,,ai dat prea mult pe kilogramul de lapte” pana la credite ascunse, nopti pierdute la jocuri de noroc, cheltuieli nerezonabile sau lipsa efectiva a banilor care pot crea numeroase frustrari.

Vino sa afli care e viziunea ta legata de bani, sa identifici care sunt principalele probleme care va fac sa va certati pe tema banilor, cum sa le rezolvati si sa aveti o viata si mai prospera.

SEX - 26.10.2023

Sex-ul este ceva intim, personal, insa cand ai probleme la cine apelezi? Iti e teama ca prietenii sa nu te judece, cu familia nici indraznesti sa discuti si pana la urma conexiunea sexuala este o forta vitala si absolut necesara intr-o relatie. Multe probleme legate de viata sexuala au la baza evenimente din viata personala, stres, aparitia copiilor, munca, anumite stari emotionale etc.

Vino la workshop si afla cum sa-ti deblochezi temerile si sa gasesti solutii la lucrurile care te tin in loc si te fac sa-ti neglijezi viata sexuala.

Nu conteaza varsta, sexul sau statutul relatiei, tot ce conteaza este raspunsul la intrebarea

,,Vrei sa ai o viata de cuplu sanatoasa si echilibrata?”

PARTICIPA SI VEI INVATA SA:

 • Prioritizezi crearea unei intimitati si conexiuni cu partenerul/ partenera
 • Intelegi partenerul in functie de comportamentele si nevoile sale
 • Dezactivezi frica si furia din timpul comunicarii
 • Dezvolti dorinta si pasiunea mutuala
 • Intelegi care e rolul respectului si al prieteniei in cuplu
 • Integrezi erotismul si sexualitatea ca o parte naturala si sanatoasa
 • Rezolvi diferentele dintre voi intr-un mod productiv
 • Asculti activ si sa te conectezi mai profund cu partenerul/ partenera
 • Minimalizezi criticismul, blamarea, atitudinea defensiva si de retragere
 • Cresti acceptarea si compasiunea fata de celalalt si fata de tine

INVESTITIA TA

 • Pretul biletului pentru unul dintre cele trei workshop-uri este de 80 RON
 • Pentru studenti ( pana in 21 ani) pretul biletului este de 40 RON

Participa la toate 3 cu doar 200 RON ( respectiv 100 RON pt studenti)

REZERVA-TI UN LOC

Avem un numar limitat de 20 de locuri la fiecare workshop. Inscrierile se fac trimitand: numele, prenumele, numarul de persoane la adresa de mail: [email protected] pana pe 23.10.2023

Plata se face direct la eveniment sau prin transfer bancar/mandat postal – plata in lei / euro pana in data cand are loc evenimentul, la cursul BNR din ziua respectiva in conturile:

RO09BACX0000000161203000 RON / RO79BACX0000000161203001 EURO

Pentru alte informatii si intrebari, asteptam mesajele dumneavoastra pe [email protected] sau ne puteti suna la 0727299957. :)

LOCATIE

Leave a Reply

(required)

(required)