Parteneri

Digg This
Reddit This
Stumble Now!
Buzz This
Vote on DZone
Share on Facebook
Bookmark this on Delicious
Kick It on DotNetKicks.com
Shout it
Share on LinkedIn
Bookmark this on Technorati
Post on Twitter
Google Buzz (aka. Google Reader)

PARTENER OFICIAL:

PRAEMIUM, este grupul de comunicare prin excelenta, care ofera Clientilor solutii complete de comunicare si ii sustin in demersul catre performanta in business si notorietate. Din grupul Praemium fac parte 2 divizii: divizia Praemium BTL si divizia Praemium Performance.

E-mail: [email protected]
Web: www.bpraemium.ro
Contact: Magda Negru, General Manager, Mobil: +40-728 401 777

SUSTINATOR OFICIAL:

Hotelul RAMADA ORADEA este un hotel international de 4 stele in care oaspetii se bucura de confortul a 127 camere concepute într-un stil minimalist, contemporan, inundat de lumina. Camerele pot fi Superioare, Business şi Standard, cu facilităţi pentru persoane cu dizabilităţi, conectate, echipate cu tehnologie de ultima ora pentru a implini aşteptarile tuturor clientilor. Acesta redefineste conceptul de business hotel din zona de Vest a Romaniei prin orientarea sa catre client.

CU SPRIJINUL:

CODE STUDIO PRODUCTION ofera solutii audio complete in scopuri publicitare precum jingle-uri profesioniste, spoturi radio si TV, cover-uri, reclame TV, productie audio completa pentru jocuri video si / sau muzica, sunete pentru prezentari online. Studioul contine instrumente profesioniste si voci cat mai diverse pentru a se mula pe nevoile specifice ale clientului.

Go2Holiday Ltd a fost fondata in 2010 şi este compania-mama a reţelei de companii care operează sub aceasta marca, reprezintă unul dintre cei mai mari touroperatori din regiune, cu filiale în Bulgaria, Ucraina, Macedonia, Republica Moldova şi România. Companiile Go2Holiday Ltd sunt conduse de echipe de profesionişti in fiecare tara, foarte bine pregătiţi, cu o viziune clară asupra felului în care produsul trebuie oferit clientului. Go2Holiday Romania este specializata pe servicii de outgoing, având contractate contingente de camere direct cu prestatori din străinătate. Cele 2 produse principale “Outgoing” si “Incoming” sunt: Vacante de vara pe litoral; Vacante speciale: Vacante la schi, Calatorie in grup, Lacuri si munti, Vacanta culturale, City breaks,Vacante SPA, Vacante active.

Companiile Go2Holiday Ltd sunt conduse de echipe de profesionisti in fiecare tara, foarte bine pregatiti, cu o viziune clara asupra felului in care produsul trebuie oferit clientului. Asa ca pentru urmatoarea destinatie: www.go2holiday.ro

Splendid Travel SRL, este o agenţie tour operatoare specializată pe segmentul rezervărilor hoteliere în oraşele mari din România ( în special în Bucureşti), înfiinţată în 2007 cu scopul de a veni în întâmpinarea dorinţelor şi nevoilor clienţilor într-un mod cât mai profesional şi mai plăcut cu putinţă. Astfel echipa Splendid Travel încearcă mereu să înţeleagă nevoile clienţilor săi şi să privească situaţia din punctul de vedere al acestora, obiectivele propuse fiind serviciile prestate la o calitate superioară şi preturile competitive. Splendid Travel oferă servicii complete, la standarde de calitate internaţionale:

  • turism intern şi internaţional, rezervări la hoteluri şi pensiuni; programe de week-end, city breaks; închirieri autocare şi microbuze; vânzări bilete avion pentru orice destinaţie, ruta şi companie aeriană care operează în România; organizări de conferinţe, simpozioane şi târguri; agroturism; asigurări medicale de călătorie; programe speciale culturale si religioase; sejururi sau circuite; turism specializat: golf, pescuit, safari, luna de miere, exotice, croaziere etc;

Dolphin Business Management ofera solutii integrate de promovare a afacerilor, de la proiecte simple, punctuale, cum ar fi tiparirea unor materiale de prezentare, pana la crearea identitatii companiei si campanii de PR si publicitate.

Public Euroconsulting este o Agentie de Prestari servicii care ofera solutii complete in domenii precum: Formare profesionala (oferim cursuri acreditate: Inspector Resurse Umane, Manager Resurse Umane, Formator, Specialist in Managementul Deseurilor, Inspector/Specialist Securitate si Sanatate in Munca, Limba engleza), Resurse Umane (oferim servicii precum: recrutare de personal, head-hunting, leasing personal, evaluare personal, administrare personal, payroll/salarizare, etc.), Marketing ( va punem la dispozitie urmatoarele servicii: marketing direct, marketing online, S.E.O, concepere site-uri, design), Servicii juridice (va aducem in prim plan servicii precum: concepere contracte individuale de munca, realizare fise de post, pregatire dosare de autorizare cursuri acreditate/infiintare firme, etc).

IntegraHR ofera consultanta si procese specializate de resurse umane: Recrutare si Selectie, Analiza muncii, Evaluare de personal, Diagnoza organizationala, Programe de Training si Teambuilding, Pachete complete de Externalizare a Departamentului de Resurse Umane.Viziunea societatii urmareste implicarea in dezvoltarea companiilor partenere prin stabilirea unor relatii de incredere si de lunga durata. IntegraHR ofera servicii de resurse umane care sa sprijine managementul si angajatii in atingerea obiectivelor si performantelor dorite, la standardele stabilite

PARTENERI MEDIA:

Persoana de contact pentru media: [email protected], 0727299957

Leave a Reply

(required)

(required)