Coaching YOUr Business, workshop Cluj, 6-7.04.2012

NoutatiPublished January 18, 2024 at %I:%M %p No Comments
Digg This
Reddit This
Stumble Now!
Buzz This
Vote on DZone
Share on Facebook
Bookmark this on Delicious
Kick It on DotNetKicks.com
Shout it
Share on LinkedIn
Bookmark this on Technorati
Post on Twitter
Google Buzz (aka. Google Reader)

Coaching your Business, primul workshop național axat pe coaching și dezvoltare profesională vine în Cluj

Coaching-ul este o metodă de dezvoltare personală care asigură atingerea succesului și a excelenței atât în plan personal cât și profesional prin utilizarea celor mai eficiente tehnici de optimizare a capacităților de care dispune fiecare om.

Între 6-7.04.2012, la Grand Hotel Napoca, în Cluj are loc Coaching your Business, organizat de Dreams Come TRUE – Coaching for Succes, de Elena Căpruciu, în parteneriat cu Grupul de Comunicare PRAEMIUM.

Workshop-ul va fi susținut de către Elena Căpruciu, Life&Business Coach acreditat internațional, membru al Asociației Române de Coaching și Miruna Leonte în calitate de facilitator. Se adresează companiilor cu viziune și principii statornice, cu o cultură organizațională puternică și deschisă spre a oferi angajaților de toate nivelurile toate resursele necesare pentru ca ei să se dezvolte atât personal cât și profesional.

Prima zi, sâmbătă, se va axa pe identificarea și dezvoltarea abilităților de leadership, time management și lucru în echipă, iar duminică se va pune și mai mult accentul pe abilitățile de vânzare, pe creșterea eficienței și a productivității la locul de muncă.

Modul de înscriere și alte informații relevante le puteți găsi pe: www.dreamscometrue.ro/coaching-your-business/.

Persoane de contact: Cristina S imon, 0728 401 711 sau Claudia Nitulescu, 0728 401 766

Leave a Reply

(required)

(required)