Octombrie vine cu trei ateliere indraznete de Coaching Your Life: Marriage, Money and Sex

NoutatiPublished October 8, 2023 at %I:%M %p No Comments
Digg This
Reddit This
Stumble Now!
Buzz This
Vote on DZone
Share on Facebook
Bookmark this on Delicious
Kick It on DotNetKicks.com
Shout it
Share on LinkedIn
Bookmark this on Technorati
Post on Twitter
Google Buzz (aka. Google Reader)

Te-ai intrebat vreodata ce se intampla cu iubirea dupa ce magia indragostirii se loveste de provocari precum: ,,impreuna pana la adanci batraneti’’, ,,noi 2 formam un cuplu” ?

Cand doi oameni sunt indragostiti, senzatia este ca iubirea dintre cei doi va dura o vesnicie. Deseori insa, lucruri precum stresul de la munca, monotonia, certurile, lipsa banilor, lipsa unei vieti sexuale active sau multumitoare, nepotrivirea unor decizii si multe alte mici motive care se repeta permanent sunt cele care afecteaza o relatie.

Cum poate fii prevenita despartirea? Cum poate un cuplu de indragostiti sa mentina romantismul in viata, chiar si cand au vieti extrem de agitate si ocupate?

Ce faci cand cel /cea de langa tine uita de ideea de ,,noi”, de intimitate? Cum faci ca banii sa nu mai fie un mar al discordiei pentru viata de cuplu?

Workshop-ul Coaching your Life cu temele ,,Marriage, Money and Sex” este adresat celor care doresc sa se regaseasca pe ei insisi in relatie, sa capete o noua perspectiva asupra comportamentelor pe care ambii parteneri le au, asupra modului in care comunica, asculta si isi arata sentimentele, in care gestioneaza situatii si iau decizii ( legate de bani, familie, iesiri in oras si alte lucruri marunte etc), modul in care privesc intimitatea, cu scopul de a-si imbunatati viata de cuplu.

Te asteptam pe 24, 25 si 26 octombrie, intre 19:00-21:30, intr-o atmosfera deschisa, relaxanta si lipsita de prejudecati la trei sesiuni de coaching care te vor schimba…in bine desigur :) la Cafeneaua/Vegetarian Restaurant: OMRA Elias ( str.Occidentului, nr.11, zona P-ta Buzesti, la 5 minute de mers de la P-ta Victoriei: http://binged.it/R8hgMV)

Rezerva-ti un loc acum, locurile sunt limitate pentru fiecare workshop. Pentru mai multe detalii intra aici.

 

Leave a Reply

(required)

(required)