About Dreams come TRUE

Digg This
Reddit This
Stumble Now!
Buzz This
Vote on DZone
Share on Facebook
Bookmark this on Delicious
Kick It on DotNetKicks.com
Shout it
Share on LinkedIn
Bookmark this on Technorati
Post on Twitter
Google Buzz (aka. Google Reader)

Dreams come TRUE a fost infiintat in 2007 de catre Elena Capruciu cu scopul de a oferi servicii de life si business coaching profesioniste pentru corporatii, antreprenori, manageri si persoanele care vor ca visele lor sa devina realitate.

In 2011, proiectul capata si mai multa energie prin implicarea Mirunei Leonte, Magdei Negru și a Madalinei Rascarache, creandu-se astfel o echipă puternică si devotata dezvoltarii si promovarii conceptului de coaching in Romania.

Dreams come TRUE sustine si ajuta oamenii sa-si identifice resursele ascunse, sa le elibereze la potentialul maxim pentru a-si atinge tot ceea ce-si doresc pe plan fizic, emotional, spiritual, financiar si profesional.

Cum? Prin:

  • LIFE, TEAM si BUSINESS COACHING axat pe dezvoltarea comunicarii intra si interpersonale, aplanarea conflictelor, controlul stresului, dezvoltarea echipei, coaching pentru cresterea vanzarilor, relationarea cu clientii, seful, familia sau persoana din cuplu, dezvoltare personala si executiva.
  • EVENIMENTE cu rol educativ si axate pe dezvoltarea personala si profesionala a participantilor, astfel ajutand comunitatea sa descopere si sa experimenteze metoda coaching-ului.
  • RESURSE ( articole, materiale informative, studii de caz, exemple din experiente proprii cat si a altor persoane) care se gasesc pe blog, site sau in retelele noastre de socializare si pe care vrem sa le oferim ca si suport oricarei persoane interesate de coaching.

 

 

Leave a Reply

(required)

(required)