Life Coaching

Digg This
Reddit This
Stumble Now!
Buzz This
Vote on DZone
Share on Facebook
Bookmark this on Delicious
Kick It on DotNetKicks.com
Shout it
Share on LinkedIn
Bookmark this on Technorati
Post on Twitter
Google Buzz (aka. Google Reader)

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

TU ESTI SOLUTIA!

Concentreaza-te asupra lucrurilor importante pentru tine. Un coach este langa tine pentru a te sprijini. Tu esti cel care determina schimbarea, in ritmul tau.

Daca te astepti la “retete” , nu vei gasi raspunsul aici. De ce? Pentru ca fiecare sintem unici. Toti avem de realizat ceva in vietile noastre si fiecare dintre noi are calea lui.

Daca iti doresti cu adevarat sa dai viata viselor tale, sunt alaturi de tine pe parcursul acestui drum, pentru a reusi:

 • Performanta in viata ta profesionala, echilibru, timp si energie: sprijin sa dezvolti o afacere pe care ti-o doresti cu adevarat.
 • O schimbare in cariera ta: sa ai curajul sa faci lucrurile pe care ti le doresti intr-adevar si care te pasioneaza. Sa constientizezi ca poti alege singur deciziile din viata ta.
 • Relatii armonioase cu ceilalti: sa comunici cu usurinta cu cei din jur, pentru a-ti exprima cu sinceritate sentimentele si emotiile autentice.
 • Sa devii mai constient de gandurile si emotiile tale, astfel incat sa le poti accepta si armoniza cu tine insuti.
 • Sa fii impacat cu tine insuti, sa fii calm, plin de incredere. Sa ai bucuria de a trai.
 • Sa inveti din experientele trecute, sa accepti că orice eşec este de fapt un succes mascat. Sa il consideri ca pe un punct din care poţi începe să faci lucrurile mai bine. Iar când ai învăţat acest lucru, ai făcut deja primul pas către succes!

Life Coaching-ul este un program personalizat de sesiuni individuale, din care descoperiti solutii simple si eficiente, prin tehnici care va sustin sa faceti schimbari pozitive si de durata, in viata d-vs, spre noile directii dorite.

Ce beneficii obtineti:

Intelegeti ce anume doriti sa obtineti in viata d-vs. si mai ales, aflati cum sa devina realitate visele si obiectivele dvs.

Descoperiti cum v-ar placea sa fiti cu adevarat in viata d-vs. Constientizati cum sa treceti in zona in care orice vis este realizabil. Incepeti sa actionati pentru a construi proiectele dorite, pas cu pas.

Reusiti sa aflati si sa actionati pentru a avea echilibru, timp, si energie pentru d-vs, pentru cariera, pentru familie si pentru alte activitati pe care le doriti in viata d-vs.

Relatii armonioase cu oamenii, prietenii, partenerul de viata, si mai ales cu d-vs. Reusiti sa comunicati cu usurinta, intr-un mod autentic, in care gandurile, emotiile si actiunile d-vs sunt in armonie.

Invatati din experientele d-vs ce anume functioneaza si ce poate fi imbunatatit pentru a avea liniste, calm, suport, incredere, curaj, bani, bucuria de a trai.

Intelegeti cum puteti actiona pentru a aduce valoare in viata d-vs si a celor din jur si ce faceti pentru a va bucura de reusitele d-vs.

Traiti schimbarile dorite de d-vs, in loc sa va ganditi la schimbari, in timp ce traiti.

Programul de lucru:

Lucrez unu la unu cu dvs, pentru a adauga valoare la ceea ce ati facut deja, pentru ca visele d-vs sa devina realitate. Programele de life coaching sunt disponibile în limbile română şi engleză.

Pentru inceput, se va planifica o sesiune de coaching gratuita, de proba, pentru a ne asigura ca formam un parteneriat de succes. In momentul in care am hotarat sa lucram impreuna, variantele oferite sunt un program de 6 sau de 3 luni.

Sesiunile de life coaching dureaza o ora, sunt o data pe saptamana si pot fi:

 • face-to-face,
 • prin telefon sau
 • online: video coaching, disponibil pentru cei cu web-cam-uri.

Inscrieti-va acum la o sesiune de coaching gratuita !

3 Comments to “Life Coaching”
 1. Emilian-Cristinel Prescornita says:

  Hello Elena,

  First of all I don’t know if I click on the right tab, but I think that this could be clarified later.

  I’m in a, somehow, bad situation for a long time and I couldn’t get out from the loop. Even if I worked out a lot with myself the actual economical situation is pressing me and perhaps I was not chosing the right channels. I have also tried long time ago a discussion with another coach but he doesn’t convince me concerning the efficacity, even if the communication seams to be very good.

  I was not reading the materials on your site because I don’t want to create a preconcept concerning yourself. I simply would like to try a session with you and see if we can communicate on the same channel as well as you’re enough convincing for me.

  Looking forward to hear from you soon I assure you of all my best thoughts.

  Best regards,

  simply Cristi Prescornita

 2. Cristina Nitura says:

  Buna ziua,

  As vrea sa incep un progra de coaching pentru dezvoltarea abilitatiolr si regasirea motivatiei si vointei pe care le-am pierdut. Din pacate nu dispun de multi bani, doar de resursele mentale si psihice de a ii face. De aceea va rog sa imi trimiteti mai multe detalii despre cat costa un astfel de program si modalitatile de plata

Leave a Reply

(required)

(required)