Executive Coaching

Digg This
Reddit This
Stumble Now!
Buzz This
Vote on DZone
Share on Facebook
Bookmark this on Delicious
Kick It on DotNetKicks.com
Shout it
Share on LinkedIn
Bookmark this on Technorati
Post on Twitter
Google Buzz (aka. Google Reader)

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Director…Sef…Antreprenor…Manager… CEO… Presedinte…

Unii oameni au mai mult succes în afaceri decât alţii. Uneori este greu să urci scara succesului…Si aceasta pentru ca implica foarte multe renuntari. De fapt, cu cât urci mai sus, cu atât mai mult incepi sa renunti la mai multe: puţin timp pentru tine, pentru familia ta şi pentru prietenii tăi.

Te intrebi ce ai putea sa faci?

TU ESTI SOLUTIA!

Concentreaza-te asupra lucrurilor importante pentru tine. Un coach este langa tine pentru a te sprijini. Tu esti cel care determina schimbarea, in ritmul tau.

Astfel, prin sesiuni individuale de Executive Coaching, vei incepe sa ai un echilibru constant între viaţa profesională şi cea personală.

Cu siguranta ca ai si puncte forte dar si puncte de imbunatatit. Obiectivul meu este reusesti sa iti valorizezi punctele forte si sa iti intelegi partile din tine asupra carora mai trebuie sa actionezi.

Daca iti doresti cu adevarat sa dai viata viselor tale, sunt alaturi de tine pe parcursul acestui drum, pentru a deveni:

 • Un lider care isi motiveaza echipa, care devine o inspiratie pentru cei din jur.
 • Un om de afaceri performant, care nu se ascunde in spatele unui birou, pentru ca intelege ca afacerile inseamna relatii interumane.
 • Mereu mai bun, pentru a putea lucra tot mai bine si a nu te multumi niciodata cu mediocritatea.
 • Cu adevarat un bun comunicator, care discuta si isi asculta cu atentie sincera oamenii cu care lucreaza. Isi supravegheaza indeaproape afacerile, pentru ca astfel vin rezultatele.
 • Un om care creeaza si reuseste sa mentina relatii. Care este cu adevarat amabil cu oamenii si ii trateaza cu respect.
 • Adaptat conditiilor mereu in schimbare, concurentei care creste. Dinamic. Flexibil. Intelept. Curajos.
 • Sincer si autentic: A fii leader nu inseamna a fii popular. Inseamna a face ceea ce trebuie facut. A lua decizii dificile si a vorbi deschis. “Multe personalitati isi construiesc monumente din pietrele pe care le arunca in ei criticii. Ei personifica curajul in actiune”.
 • Plin de entuziasm, de energie: Sa existati pentru acel scop, acel vis, acel destin, care va va face sa va treziti in zori plin de avant!
 • Responsabil personal pentru succesul companiei in care lucrezi.
 • Stralucit in profesia respectiva.

EXECUTIVE COACHING – cuvinte cheie: Leadership; Avantaj Competitiv; Eficienţă Personală; Performanţă; Comunicare Vie; Gândire Antreprenorială

 • Prin acest demers, sunt definite obiectivele personale ale executivilor, pentru a reusi sa fie implinite rezultate concrete de business, clare şi cuantificabile.
  • Reusita construirii de coeziune in si intre echipele din companie. Soluţii pentru motivarea şi ridicarea moralului angajaţilor dumneavoastră.
  • Accelerarea carierei avand o imagine clară a modului în care puteţi evolua în continuare.
 • Urmeaza planul de acţiune săptămânal şi zilnic care, odată implementat, reuseste atingerea rapidă a telurilor personale şi a rezultatelor organizaţionale.
 • Dintre beneficiile imediate ale executive coaching-ului, se observa: schimbări pozitive şi remarcabile în relatiile cu colegii şi clienţii.
 • Cresterea capacitatii de decizie rapidă acolo unde înainte era greu: rezolvarea conflictelor vechi. Reduceţi nivelul de stres din viaţa dvs .
 • Dezvoltarea eficientei si a sentimentului de a avea sens, claritate şi armonie in corelarea gandurilor cu actiunile; absenţa conflictului interior.

Un proiect standard de executive coaching este compus dintr-o serie de minimum 12 sesiuni cu durata de o oră, întâlniri desfăşurate pe parcursul unui interval de timp de 3 până la 5 luni.

Mai poate include si sesiuni de workshop-uri si team coaching in privinta aspectelor cheie care ţin de “factorul uman” şi care sunt determinante pentru succesul la nivel individual al managerilor.

Acest program se adreseaza executivilor si managerilor care au deja rezultate remarcabile si care trec prin schimbări la nivel individual sau organizaţional, sau care sunt promovaţi recent în poziţii cu un grad şi mai ridicat de responsabilitate, sau pentru toti oamenii in functii de conducere, care sunt dornici sa isi dezvolte cariera si sa creeze un elan pozitiv pentru a fi accelerata evolutia.

Programele de exective coaching se desfasoara la sediul clientilor si sunt disponibile în limbile română şi engleză.

One Comments to “Executive Coaching”
 1. Boomer says:

  Very true! Makes a sense to see someone spell it out like that. :)

Leave a Reply

(required)

(required)