Trăind cu mine însumi

Digg This
Reddit This
Stumble Now!
Buzz This
Vote on DZone
Share on Facebook
Bookmark this on Delicious
Kick It on DotNetKicks.com
Shout it
Share on LinkedIn
Bookmark this on Technorati
Post on Twitter
Google Buzz (aka. Google Reader)

Traind cu mine insumi este un workshop de trei zile axat pe dezvoltare personala si coaching care va face inconjurul tarii din dorinta de a ajuta cat mai multi oameni sa ajunga mai echilibrati, fericiti si impacati cu ei insisi cat si cu ceilalti.

Deseori nu stim sa ascultam, suntem prinsi in mrejele vietii si uitam complet de noi, de cine suntem sau cine vrem sa fim. Nu stim sa ne apreciem sau sa mai comunicam unii cu altii, uneori ajungem chiar in situatii complicate precum familii dezrobite, divorturi, concedieri, depresii, despartiri doar pentru ca in noi sunt inca multe lucruri nerezolvate.

Insa toti vrem sa ne gasim echilibrul in dragoste, in relatia de cuplu, intre viata personala si cea profesionala, intre ceea ce dam si ceea ce primim. Vrem sa capatam obiceiuri sanatoase, sa ne redescoperim pe noi insine in multitudinea de frustari si probleme zilnice. Vrem sa ne simtim importanti in propria noastra viata, liberi si impliniti.

“Scopul vietii este dezvoltarea personala. Intelegerea perfecta a naturii fiecaruia - iata de ce ne aflam aici. In zilele noastre, oamenilor le este frica de ei insisi.”

Oscar Wilde

Astfel ,, Traind cu mine insumi’’ ofera cateva puncte de reper care pot ajuta oamenii sa se faca mai bine intelesi si sa-i inteleaga si pe ceilalti. Aceste cai vor conduce spre relatii sanatoase, ii vor ajuta sa se cunoasca mai profund, sa descopere ceea ce au mai bun in ei, sa obtina autocontrolul si sa ajunga la nivelul de dezvoltare personala dorit.

 

 

2 Comments to “Trăind cu mine însumi”
  1. Alina Cornaciu says:

    Cred ca este extraordinar sa iti gasesti echilibrul interior.
    Mi-ar face placere sa particip la acest workshop.

Leave a Reply

(required)

(required)