Editia 4: Redescopera-ti feminitatea

Digg This
Reddit This
Stumble Now!
Buzz This
Vote on DZone
Share on Facebook
Bookmark this on Delicious
Kick It on DotNetKicks.com
Shout it
Share on LinkedIn
Bookmark this on Technorati
Post on Twitter
Google Buzz (aka. Google Reader)

Ce inseamna sa fii femeie? Este mai mult decat un cuvant sau o expresie. Inseamna iubire dincolo de mintea unui om. Si mai inseamna frumusete, acea frumusete interioara a sufletului pe care o femeie o poate avea.

A fii feminina inseamna sa te descoperi pe tine insati! Feminitate: putere, compasiune, intelepciune, armonie, frumusete, deschidere, incredere, echilibru.

 • Ce faci pentru a avea libertatea de a fi tu insati?
 • Cum sa fii cu adevarat feminina?
 • In cate moduri iti poti folosi intuitia feminina?
 • Cum sa devii o partenera mai buna pentru tine insati?
 • Cum sa devii armonioasa si echilibrata?
 • Cat timp iti faci pentru tine?

Cristina D.“Prin acest tip de work-shop am reusit sa inteleg si sa cred in citatul:”Esti ceea ce gandesti”. Am descoperit ca ceea ce gandesti devine realitate, am pus in practica si mi s-a dovedit ca e adevarat! Am pornit de la lucruri marunte iar acum vreau sa evoluez. M-a invatat sa gandesc limpede in situatii critice: emotii, nervi, agitatie, certuri etc…Si in prezent, cel mai important aspect pentru mine, invat cum sa ma apreciez pe mine ca Femeie si cum sa fiu cat mai sincera cu mine insami.”

CAND: 29.03.2023

CAT TIMP: 19:00-21:00

 • Pretul biletului de participare este de 70 RON
 • Pentru studenti pretul biletului este de 35 RON.

  Inscrierile se fac in functie de locurile ramase disponibile trimitand: numele, prenumele ( + copia scanata a efectuarii platii ->daca realizati plata online) la adresa de mail: [email protected]

  Plata se face direct la eveniment sau prin transfer bancar/mandat postal – plata in lei / euro pana in data cand are loc evenimentul, la cursul BNR din ziua respectiva in conturile:

  RO09BACX0000000161203000 RON / RO79BACX0000000161203001 EU


Leave a Reply

(required)

(required)