Succesul garantat al unui Program de Coaching marca Dreams come TRUE

NewsPublished February 26, 2024 at %I:%M %p No Comments
Digg This
Reddit This
Stumble Now!
Buzz This
Vote on DZone
Share on Facebook
Bookmark this on Delicious
Kick It on DotNetKicks.com
Shout it
Share on LinkedIn
Bookmark this on Technorati
Post on Twitter
Google Buzz (aka. Google Reader)

Succesul de care se bucura compania mea, dupa un program de Business Coaching Dreams come TRUE

Ce anume?

Situatie: lucrez intr-o companie exceptionala, imi plac colegii, imi place ceea ce fac, insa, cu toate acestea sunt zile cand ma confrunt cu diverse situatii ingrate. Ce fel de probleme? Ei bine, unele pornesc de la o dimineata dura in trafic, o contrazicere cu colegii la birou, un client mai putin intelegator, deadline-uri care apar din senin, restructurari in companie, angajati demotivati, rezultate slabe si tot asa.

Vreau mai mult: O companie creste in functie si de variabilele ce vin din exterior. Astfel, pe langa structura organizationala si bunul mers al lucrurilor la nivel intern, mai intra in calcul si situatia economica a business-ului, mediul de afaceri, urmarile anumitor decizii, competitia existenta pe piata, procesul de tranzitie prin care trece piata, compania ta si fiecare angajat care isi doreste sa aibe o cariera, sa obtina rezultate foarte bune si sa se bucure de o viata cat mai frumoasa.

Bun si o sa-mi spui ca ies de sub control anumite elemente mai sus mentionate. Total eronat. In momentul in care le ai in vedere (si retine ca exista si varianta in care ele sa existe, iar tu sa le ignori), urmatorul pas logic este sa previi aparitia lor, sau sa te confrunti cu ele. In orice caz, intotdeauna exista o solutie, care poate fi si salvatoare. Si uite asa ajungem la…

…De ce?

O data pentru ca intotdeauna se poate mai bine, iar un program de Coaching marca Dreams come TRUE garanteaza atingerea obiectivelor stabilite.

Apoi, Vreau mai mult descris mai sus, trece din planul schitat pe o hartie, la o realitate concreta, cuantificabila in timp si KPI-s.

Pentru ca avem experienta, cunostintele si competentele necesare sa te ajutam sa treci cu brio chiar si peste cele mai mari Provocari.

Cum?

1. Programele Dreams come TRUE sunt adaptate perfect obiectivelor si profilului companiei tale.
2. Accesand profesionalismul si experienta de care dispune Elena Capruciu, datorate practicii sale la nivel international si sustinute de rezultatele de pana acum, in cei peste 6 ani de Progame de Business & Executive Coaching.
3. Focusul fiecarui program este directionat catre atingerea obiectivelor si crearea unui ritm constant catre atingerea etapa cu etapa, a drumului tau de a-ti face visele sa devina Realitate.

Gandeste-te putin…si apoi vino cu un feedback:

Si visele companiilor devin realitate! Indiferent de perioada prin care trece compania, un program de coaching e cheia catre succes. Prin urmare, urmatorii pasi sunt: alege un program, adapteaza-l nevoii tale si aplica-l cu perseverenta in mod constant si vei fi de mii de ori mai multumit decat acum! Dreams really become TRUE for you, too!

Tags: , , ,

Leave a Reply

(required)

(required)