Life Coaching

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

TU ESTI SOLUTIA!

Concentreaza-te asupra lucrurilor importante pentru tine. Un coach este langa tine pentru a te sprijini. Tu esti cel care determina schimbarea, in ritmul tau.

Daca te astepti la “retete” , nu vei gasi raspunsul aici. De ce? Pentru ca fiecare sintem unici. Toti avem de realizat ceva in vietile noastre si fiecare dintre noi are calea lui.

Daca iti doresti cu adevarat sa dai viata viselor tale, sunt alaturi de tine pe parcursul acestui drum, pentru a reusi:

  • Performanta in viata ta profesionala, echilibru, timp si energie: sprijin sa dezvolti o afacere pe care ti-o doresti cu adevarat.
  • O schimbare in cariera ta: sa ai curajul sa faci lucrurile pe care ti le doresti intr-adevar si care te pasioneaza. Sa constientizezi ca poti alege singur deciziile din viata ta.
  • Relatii armonioase cu ceilalti: sa comunici cu usurinta cu cei din jur, pentru a-ti exprima cu sinceritate sentimentele si emotiile autentice.
  • Sa devii mai constient de gandurile si emotiile tale, astfel incat sa le poti accepta si armoniza cu tine insuti.
  • Sa fii impacat cu tine insuti, sa fii calm, plin de incredere. Sa ai bucuria de a trai.
  • Sa inveti din experientele trecute, sa accepti că orice eşec este de fapt un succes mascat. Sa il consideri ca pe un punct din care poţi începe să faci lucrurile mai bine. Iar când ai învăţat acest lucru, ai făcut deja primul pas către succes!

Leave a Reply

(necesar)

(necesar)