Elena Capruciu

Cine este coach-ul?

Elena Capruciu face coaching din 2007 si este specializata in acompanierea clientilor in procese de tranzitie. “Prin coaching imi place sa sprijin oamenii sa se descopere pe ei insisi. Pe toti aceia care au vise, obiective, dorinte si care doresc sa le implineasca, care vor sa descopere si sa dezvolte potentialul lor infinit, atat in plan personal cat si in cel profesional.”
S-a format in coaching cu Noble Manhattan, UK. Este Coach acreditat international si membru al Asociatiei Romane de Coaching. Cu o experienta de 10 ani in domeniul resurselor umane, in cadrul a doua banci de top din Romania, avand 5 ani de coaching de dezvoltare personala, din 2007 devine antreprenor al Code HR Consulting si Coach. Lucreaza cu antreprenori, manageri, echipe manageriale, din Romania si din afara tarii, care au in Romania statut de expati, care doresc sa aiba performanta in ceea ce intreprind.
De asemenea, antreneaza pentru performanta si succes tineri si adulti care au activitati de baza cum sunt dansurile si sporturile de performanta.
Misiunea şi viziunea Elenei sunt strâns legate de oameni, de nevoile, visele şi dorinţele acestora de a reuşi în viaţă şi implicit în carieră. Astfel, visele acestora cele mai indraznete devin realitate, prin coachingul individual sau de grup, pe care aceasta il realizeaza.

Leave a Reply

(necesar)

(necesar)