Luminita Marinas, Director Resurse Umane, Tehnoplus

Testimoniale life coachingPublished martie 2, 2011 at 10:29 pm No Comments

Life Coaching: “De cand am inceput colaborarea cu Elena am inceput sa vad viata cu alti ochi: mi-am dat seama ca sunt multe lucruri si fapte pe care le consideram minore si de fapt acestea sa fie atat de inalte, incat sa-ti poata schimba viata si sa vezi cu-adevarat valorile personale.
Elena m-a ajutat personal sa ma redesopar, sa-mi redescopar pasiunile si mai mult decat atat, sa le descopar valoarea imensa pe care o au pentru sufletul meu. Am aflat ce inseamna sa te bucuri de lucruri marunte, care dau sens vietii tale; am aflat cum te simiti sa-i vezi pe ceilalti ca niste copii dornici sa aiba si ei parte de astfel de ,,jucarii” si sa-i ajuti sa le aiba; am inceput sa revad frumusetea naturii, a cerului a stelelor si mi-am dat seama ca toate merita admirate si iubite pentru ca fac parte din noi.
Acestea sunt adevaratele bucurii ale vietii. Imi doresc din tot sufletul sa aiba parte de aceste intalniri de coaching, cat mai multi dintre oameni, pentru ca asa vor putea gasi calea spre frumusete, fericire si implinire sufleteasca.”

Leave a Reply

(necesar)

(necesar)