Executive Coaching

EXECUTIVE COACHING – cuvinte cheie: Leadership; Avantaj Competitiv; Eficienţă Personală; Performanţă; Comunicare Vie; Gândire Antreprenorială

  • Prin acest demers, sunt definite obiectivele personale ale executivilor, pentru a reusi sa fie implinite rezultate concrete de business, clare şi cuantificabile.
    • Reusita construirii de coeziune in si intre echipele din companie. Soluţii pentru motivarea şi ridicarea moralului angajaţilor dumneavoastră.
    • Accelerarea carierei avand o imagine clară a modului în care puteţi evolua în continuare.
  • Urmeaza planul de acţiune săptămânal şi zilnic care, odată implementat, reuseste atingerea rapidă a telurilor personale şi a rezultatelor organizaţionale.
  • Dintre beneficiile imediate ale executive coaching-ului, se observa: schimbări pozitive şi remarcabile în relatiile cu colegii şi clienţii.
  • Cresterea capacitatii de decizie rapidă acolo unde înainte era greu: rezolvarea conflictelor vechi. Reduceţi nivelul de stres din viaţa dvs .
  • Dezvoltarea eficientei si a sentimentului de a avea sens, claritate şi armonie in corelarea gandurilor cu actiunile; absenţa conflictului interior.

Un proiect standard de executive coaching este compus dintr-o serie de minimum 12 sesiuni cu durata de o oră, întâlniri desfăşurate pe parcursul unui interval de timp de 3 până la 5 luni.

Mai poate include si sesiuni de workshop-uri si team coaching in privinta aspectelor cheie care ţin de “factorul uman” şi care sunt determinante pentru succesul la nivel individual al managerilor.

Acest program se adreseaza executivilor si managerilor care au deja rezultate remarcabile si care trec prin schimbări la nivel individual sau organizaţional, sau care sunt promovaţi recent în poziţii cu un grad şi mai ridicat de responsabilitate, sau pentru toti oamenii in functii de conducere, care sunt dornici sa isi dezvolte cariera si sa creeze un elan pozitiv pentru a fi accelerata evolutia.

Programele de exective coaching se desfasoara la sediul clientilor si sunt disponibile în limbile română şi engleză.

Leave a Reply

(necesar)

(necesar)