Team Coaching

Program adaptat nevoilor specifice organizatiei si echipelor participante. Participa toti membrii echipei de conducere sau dupa caz, toate echipele din organizatie, la sediul acestora.Scopul este de a pregăti echipele pentru îndeplinirea obiectivelor pe termen scurt, mediu şi lung si pentru a îmbunătăţi si accelera nivelul performanţelor şi al rezultatelor stabilite de companie.

Ce beneficii obtine compania:

  • Echipa eficienta, motivata, capabila sa-si descopere si dezvolte intregul potential pentru atingerea obiectivelor companiei.
  • Garantia cheie este oferirea unei structuri complete şi soluţii ingenioase pentru a pune echipele şi membrii echipelor în mişcare pentru îndeplinirea obiectivelor la nivel de organizaţie şi de business, cu rezultate concrete şi măsurabile.
  • Prevenirea pierderii angajatilor prin detectarea precoce a fenomenului de burn-out si interventii de tip coaching individual sau de grup;

Ce obtin participantii :

  • Perspective noi asupra propriei persoane si asupra membrilor echipei, astfel incat sa se actioneze ca o echipa, prin obtinerea responsabilitatii colective.
  • Identificarea profilelor membrilor echipei. Strategii pentru dezvoltarea punctelor forte si a acelora care trebuie imbunatatite.
  • Abilităţi de comunicare adecvate si armonioase pentru o relaţionare eficienta in cadrul organizatiei.
  • Competenta în dizolvarea si aplanarea conflictelor. Identificarea şi rezolvarea constructivă a acestora pentru a deveni competenţi în a elibera blocajele individuale sau organizaţionale, in directia producerii de rezultate tangibile.
  • Accelerarea alinierii gandurilor cu actiunile, pentru a face lucrurile sa se întâmple cu viteza şi în mod focusat şi fără precedent. Până la sfârşitul perioadei de coaching, participanţii vor fi competenţi în a genera noi soluţii si a descoperi noi tipare de actiune.

Un proiect standard de team coaching este compus dintr-o serie de minimum 12 sesiuni cu durata de 2 ore fiecare, întâlniri desfăşurate pe parcursul unui interval de timp de 3-5 luni.

Oferim servicii de coaching personalizate pentru echipe de conducere în limbile română şi engleză.

Leave a Reply

(necesar)

(necesar)