Life Coaching

Life Coaching-ul este un program personalizat de sesiuni individuale, din care descoperiti solutii simple si eficiente, prin tehnici care va sustin sa faceti schimbari pozitive si de durata, in viata d-vs, spre noile directii dorite.

Ce beneficii obtineti:

Intelegeti ce anume doriti sa obtineti in viata d-vs. si mai ales, aflati cum sa devina realitate visele si obiectivele dvs.

Descoperiti cum v-ar placea sa fiti cu adevarat in viata d-vs. Constientizati cum sa treceti in zona in care orice vis este realizabil. Incepeti sa actionati pentru a construi proiectele dorite, pas cu pas.

Reusiti sa aflati si sa actionati pentru a avea echilibru, timp, si energie pentru d-vs, pentru cariera, pentru familie si pentru alte activitati pe care le doriti in viata d-vs.

Relatii armonioase cu oamenii, prietenii, partenerul de viata, si mai ales cu d-vs. Reusiti sa comunicati cu usurinta, intr-un mod autentic, in care gandurile, emotiile si actiunile d-vs sunt in armonie.

Invatati din experientele d-vs ce anume functioneaza si ce poate fi imbunatatit pentru a avea liniste, calm, suport, incredere, curaj, bani, bucuria de a trai.

Intelegeti cum puteti actiona pentru a aduce valoare in viata d-vs si a celor din jur si ce faceti pentru a va bucura de reusitele d-vs.

Traiti schimbarile dorite de d-vs, in loc sa va ganditi la schimbari, in timp ce traiti.

Programul de lucru:

Lucrez unu la unu cu dvs, pentru a adauga valoare la ceea ce ati facut deja, pentru ca visele d-vs sa devina realitate. Programele de life coaching sunt disponibile în limbile română şi engleză.

Pentru inceput, se va planifica o sesiune de coaching gratuita, de proba, pentru a ne asigura ca formam un parteneriat de succes. In momentul in care am hotarat sa lucram impreuna, variantele oferite sunt un program de 6 sau de 3 luni.

Sesiunile de life coaching dureaza o ora, sunt o data pe saptamana si pot fi:

  • face-to-face,
  • prin telefon sau
  • online: video coaching, disponibil pentru cei cu web-cam-uri.

Inscrieti-va acum la o sesiune de coaching gratuita !

Leave a Reply

(necesar)

(necesar)