Executive Coaching

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Director…Sef…Antreprenor…Manager… CEO… Presedinte…

Unii oameni au mai mult succes în afaceri decât alţii. Uneori este greu să urci scara succesului…Si aceasta pentru ca implica foarte multe renuntari. De fapt, cu cât urci mai sus, cu atât mai mult incepi sa renunti la mai multe: puţin timp pentru tine, pentru familia ta şi pentru prietenii tăi.

Te intrebi ce ai putea sa faci?

TU ESTI SOLUTIA!

Concentreaza-te asupra lucrurilor importante pentru tine. Un coach este langa tine pentru a te sprijini. Tu esti cel care determina schimbarea, in ritmul tau.

Astfel, prin sesiuni individuale de Executive Coaching, vei incepe sa ai un echilibru constant între viaţa profesională şi cea personală.

Cu siguranta ca ai si puncte forte dar si puncte de imbunatatit. Obiectivul meu este reusesti sa iti valorizezi punctele forte si sa iti intelegi partile din tine asupra carora mai trebuie sa actionezi.

Daca iti doresti cu adevarat sa dai viata viselor tale, sunt alaturi de tine pe parcursul acestui drum, pentru a deveni:

  • Un lider care isi motiveaza echipa, care devine o inspiratie pentru cei din jur.
  • Un om de afaceri performant, care nu se ascunde in spatele unui birou, pentru ca intelege ca afacerile inseamna relatii interumane.
  • Mereu mai bun, pentru a putea lucra tot mai bine si a nu te multumi niciodata cu mediocritatea.
  • Cu adevarat un bun comunicator, care discuta si isi asculta cu atentie sincera oamenii cu care lucreaza. Isi supravegheaza indeaproape afacerile, pentru ca astfel vin rezultatele.
  • Un om care creeaza si reuseste sa mentina relatii. Care este cu adevarat amabil cu oamenii si ii trateaza cu respect.
  • Adaptat conditiilor mereu in schimbare, concurentei care creste. Dinamic. Flexibil. Intelept. Curajos.
  • Sincer si autentic: A fii leader nu inseamna a fii popular. Inseamna a face ceea ce trebuie facut. A lua decizii dificile si a vorbi deschis. “Multe personalitati isi construiesc monumente din pietrele pe care le arunca in ei criticii. Ei personifica curajul in actiune”.
  • Plin de entuziasm, de energie: Sa existati pentru acel scop, acel vis, acel destin, care va va face sa va treziti in zori plin de avant!
  • Responsabil personal pentru succesul companiei in care lucrezi.
  • Stralucit in profesia respectiva.

Leave a Reply

(necesar)

(necesar)