Evenimente.

Coaching Your life

Coaching_Your_Life – marriage, money & sex, editia Bucuresti octombrie 2012

Marriage, Money and Sex

Prin coaching vei avea ocazia sa fii realmente sincer cu tine si partenerul/ partenera ta, sa explorezi noi fatade ale personalitatii tale intr-un cuplu, sa intelegi de unde vin problemele si anumite comportamente daunatoare, sau cum sa ai o viata de cuplu si mai fericita.

Aflii care e viziunea ta legata de bani, sa identifici care sunt principalele probleme care va fac sa va certati pe tema banilor, cum sa le rezolvati si sa aveti o viata si mai prospera.

Descoperi cum sa-ti deblochezi temerile si sa gasesti solutii la lucrurile care te tin in loc si te fac sa-ti neglijezi viata sexuala. Nu conteaza varsta, sexul sau statutul relatiei, tot ce conteaza este raspunsul la intrebarea: ,,Vrei sa ai o viata de cuplu sanatoasa si echilibrata?”


Coaching your life – Elena Capruciu

COACHING YOUR LIFE – workshop de Life Coaching cu Elena Capruciu
Coaching Your Life: Marriage, Money and Sex

 

Redescopera copilul din tine!

Multi uitam sa ne bucuram de viata, de clipele petrecute in familie, alaturi de cei dragi. Suntem prea seriosi , stresati si nu mai stim sa zambim, nu mai stim sa iubim.

Cand un copil zambeste, o face din suflet, el se bucura sincer de tot ce ii ofera natura, mediul, tot ceea ce il inconjoara. In fiecare zi isi construieste o poveste, adauga putina magie vietii lui, insa cu cat creste, uita si crede ca in adultul din el nu mai e loc pentru asta.

 

Coaching_your_life_editia_Bucuresti_August_2012

D’ale sufletului!

Dragostea fata de ceilalti este sursa unui simtamant de bine personal si general, atat in domeniul religios cat si in cel lumesc. Cel mai mare bine pe care il putem face celorlalti este acela de a le oferi mijloacele prin care sa scape de egoism si cu care sa-si dezvolte altruismul. Vino la workshop-ul Coaching your Life by Dreams come TRUE& Elena Capruciu si redescopera cum sa faci toate acestea.

Coaching Your Life cu Elena Capruciu – D’ale sufletului
D’ale sufletului: Coaching Your Life cu Elena Capruciu

 

 

 

Coaching_your_life_editia_Bucuresti_August_2012Eu si relatiile din viata mea 

A comunica, a avea o relatie, a imparti: este esential pentru existenta noastra. Orice relatie cu viata e o oglinda a relatiei cu tine insuti.

Ce nu ai primit nu poti sa dai mai departe. Felul in care-i poti intelege, accepta, ierta sau iubi pe ceilalti, depinde de cat de bine te cunosti pe tine. Relatia de cuplu este parte a unui proces de viata.

Coaching your Life: Eu si relatiile din viata mea

 

 


Coaching_your_life_editia_Bucuresti_August_2012

Cu tine, impreuna!

Acest workshop este adresat tuturor celor care vor sa se (re)descopere pe ei insisi, sa se inteleaga mai bine, sa se accepte si sa se iubeasca mai mult. Relatia cu tine, asa cum te apreciezi tu pe tine, cu calitati, defecte, obiceiuri, comportamente, toate afecteaza relatiile tale cu cei din jur. Participantii vor avea parte de o sesiune group coaching, vor invata cum sa-si alinieze gandurile si emotiile pentru a-si indeplini visele, cum sa scape de anumite temeri, de sabotorii care ii tin pe loc, cum sa-si modeleze personalitatea, talentele, pasiunile astfel incat sa isi atinga potentialul maxim.

 

 

 

Coaching your Life - Ce inseamna pentru mine sa fiu un om sanatos

Ce inseamna pentru mine sa fiu un om sanatos?

Singura persoana responsabila de sanatatea sa esti TU si acum ai posibilitatea sa intelegi in profunzime care sunt mecanismele interioare care te ajuta sau te saboteaza in drumul spre viata echilibrata si implinita.

 

 

Ce inseamna pentru mine sa fiu un om sanatos?
Coaching Your Life: „Ce Inseamna Pentru Mine Sa Fiu Un Om Sanatos?”
Coaching your Life: ,,Ce inseamna pentru mine sa fiu un om sanatos?”
Tu cat investesti in sanatatea ta?
Coaching your LIFE: Ce inseamna pentru mine sa fiu un om sanatos?
Invata sa fii sanatos la Workshop-ul Coaching your Life @ Bucuresti

 

Coaching your Life - Cariera incotro_editie_Bucuresti_2012
Cariera, incotro? 

Oare cat timp mai poti lasa lucrurile asa? Daca nu poti sta 20 de ani cu cineva pe care nu iubesti, de ce ai sta atat de mult timp, intr-un loc de munca care te face nefericit. Participand la Coaching your Life aflii cum poti reintra pe traseul care ti se potriveste, pe cel care iti aduce intr-adevar satisfactie, care te face sa te simti din nou liber si increzator ca tu esti cel care decide ce si cum vrea sa actioneze si sa lucreze in viata sa.

 

 Care-i relatia mea cu banii?

Descopera care sunt credintele tale limitative cu privire la bani si cum sa le rezolvi pentru a ajunge la avea in viata ta manifestata abundenta pe care o doresti.

Coaching_your_life_Frica_de_a_vorbi_in_public_ian_2012

 

Scapa de frica de a vorbi in public!

Comunicarea reprezinta unul din pilonii pe care este cladita societatea. A vorbi in public poate deveni o arta si un as in maneca, daca ai curajul sa iti invingi temerile.

 

 

Coaching_your_life_Cum_sca_scapi_de_frici
Cum sa scapi de frici?

Fie ca e frica de succes sau de esec, de necunoscut, de public sau de singuratate, de viata sau de durere sau orice alt tip de frica iti macina zilele, acest workshop te ajuta sa aflii cum poti trai cu ele depasindu-le cu curaj si incredere.

 

Coaching Your Business

 Coaching your Business_editie_Cluj_2011
Un workshop
 adresat: Oamenilor deschisi care au curajul sa se redescopere, care investesc in dezvoltarea personala si profesionala, care vor sa-si recapete sau sa imbunatateasca increderea in sine si in ceilalti.

Dar si un workshop dedicat: Companiilor cu viziune si principii statornice, cu o cultura organizationala puternica si deschisa spre a oferi angajatilor de toate nivelurile toate resursele necesare pentru ca ei sa se dezvolte atat personal cat si profesional.

Coaching your Business 

Coaching your Business

 

Traind cu mine insumi

Traind cu mine insumi, editia Timisoara 2011Traind cu mine insumi este un workshop de trei zile axat pe dezvoltare personala si coaching care va face inconjurul tarii din dorinta de a ajuta cat mai multi oameni sa ajunga mai echilibrati, fericiti si impacati cu ei insisi cat si cu ceilalti.

Obiectivul este de a oferi cateva  puncte de reper care pot ajuta oamenii sa se faca mai bine intelesi si sa-i inteleaga si pe ceilalti. Aceste cai vor conduce spre relatii sanatoase, ii vor ajuta sa se cunoasca mai profund, sa descopere ceea ce au mai bun in ei, sa obtina autocontrolul si sa ajunga la nivelul de dezvoltare personala dorit.

 

 
Primul proiect national de dezvoltare personala si coaching debuteaza in Timisoara
PRIMUL PROIECT NATIONAL DE DEZVOLTARE PERSONALA SI COACHING – TRAIND CU MINE INSUMI, DEBUTEAZA IN TIMISOARA
Traind cu mine insumi-un workshop despre echilibrul tau interior
Primul turneu de dezvoltare personală, la Timişoara
Traind cu mine insumi, un workshop despre echilibru

Workshop-urile derulate in Bucuresti au invitat participantii sa paseasca intr-o calatorie a intrebarilor si raspunsurilor unde, in postura de ispite erau: Compasiunea , Cuplul, Rabdarea si Feminitatea (martie 2012)

Back to Top