Media.

Zburd-Educatie prin coaching – Video Adevarul Live

Bacalaureat 2014: A patra lectie de consiliere despre frica de esec si orientarea in cariera, la Adevarul Live

25 Aprilie 2014

adevarul live aprilie 2014În cadrul celei de a patra lecţie video de consiliere din campania „Adevărul te meditează şi te premiază” am vorbit cu experţi, despre orientarea în carieră a tinerilor şi frica de eşec la examen. La a patra lecţie video i-am avut invitaţi în platou pe consilierii Andreea Voroneanu şi Elena Capruciu care au participat la proiectul Zburd-Educaţie prin coaching, iar prin telefon ni s-au alăturat, de la Centru Pregătire Bac, un consilier, Diana Ursachi şi un nutriţionist, Delia Ciobanu.
Elementul uman îi motiva pe cei mai mulţi. Elena Capruciu – “Copiii dau totul din recunoştinţă. Îşi dau seama că e vorba de viaţa lor”.

Mai multe pe: adev.ro/n4kx6w

Proiectul Zburd – Educatie prin Coaching

Un design care spune povestea liceenilor

1 Aprilie 2013

 

Inițiativa face parte din proiectul ZBURD – Educație prin coaching, bazat pe voluntariat, care urmărește îmbunătățirea rezultatelor în cinci licee cu rezultate slabe la examenul de Bacalaureat. În aceste licee, profesorii, elevii și părinții învață să lucreze împreună, în echipă, și să-și ia soarta în propriile mâini. Cu sprijinul unor coachi/antrenori voluntari care facilitează procesul, o echipă de profesori, elevi și părinți își asumă responsabilitatea pentru îmbunătățirea situației în fiecare liceu, conștientizează problemele, identifică nevoile, găsesc soluții și acționează.

Mai multe pe: http://www.radioromaniacultural.ro/un_design_care_spune_povestea_liceenilor-6150

 

——-
—-

Se intampla la liceul de mecanica fina in Bucuresti:
elevii picteaza cea mai altfel clasa de liceu

Sat, 30 Mar 2013

„Este prima sală pe care o decorăm cu sprijinul unui designer profesionist și al voluntarilor – elevi, părinți, profesori și antrenori. Mă bucur că am găsit sprijin pentru a continua inițiativa începută de elevi în urmă cu câteva luni, atunci când au scris pe ușă <<Clasa noastră-Casa noastră>> și au pus pe pereți mesajul <<Vrem să fim fericiți>>. Am încredere că vom găsi sprijin pentru a continua acest proces de înnoire, care a început cu rezolvarea problemei disciplinei și cu crearea unui  mediu sigur în liceu. Este un prim pas dintr-un proces de schimbare la care ne-am angajat, cu sprijinul antrenorilor din echipa ZBURD – Educație prin coaching Elena Căpruciu și Andreea Voroneanu”, a declarat Flori Millea, director adjunct al Liceului Tehnologic „Mecanică Fină” din București.

Mai multe pe: http://www.romaniapozitiva.ro/tara-romaneasca/se-intampla-la-liceul-de-mecanica-fina-in-bucuresti-elevii-picteaza-cea-mai-altfel-clasa-de-liceu/

——-
—-

Intalniri de coaching:Coaching Support Group

Intalnirea lunii martie la Coaching Support Group

Posted on 09 martie 2012

Invitat: Elena Capruciu – Life & Business Coach

Fie ca sunt cel care are nevoie de coaching ca si client, fie ca sunt coach acreditat sau coach in formare, ma pot intreba oricand: “De ce as face coaching?”.

La aceasta intalnire, voi impartasi raspunsul la care am ajuns eu ca si client de coaching pe de o parte, ca si coach pe de alta parte. Va promit ca toate impartasirile acestea sunt autentice si le voi impartasi din experienta mea de pana acum.

Mai multe pe: http://cursurisicertificari.ro/intalnirea-lunii-martie-la-coaching-support-group.html

——-

—-

HR Emotion – CROS Romania

De asemenea, antrenează pentru succes: studenţi, liceeni, tineri care au diferite activităţi de bază cum sunt dansurile şi sporturile de performanţă.În 2009, a devenit membru fondator al “DREAMS ACADEMY”- Te punem pe sticlă!, un Nou Concept pentru o Generaţie Nouă, locul unde oricine poate să înveţe şi să urmeze paşii succesului prin Dans, Muzică şi Coaching.

Misiunea şi viziunea Elenei sunt strâns legate de oameni, de nevoile, visele şi dorinţele acestora de a reuşi în viaţă şi implicit în carieră.

Mai multe pe: http://www.hremotion.ro/despre/membri-comunitatii/coachi/

——-
—-

Ştii să comunici cu familia ta? Iată cum!

27 martie 2012

Familia ta e ca un vulcan? De la linişte la ceartă nu-i decât un pas? Nu te speria! Chiar dacă uneori îţi pierzi răbdarea, există câteva soluţii pentru a-ţi îmbunătăţi comunicarea cu ai tăi.

Adolescenţa, acea perioadă plină de incertitudini şi de toane… E adevărat!

Prin faza aceasta am trecut cu toţii, însă ştim cât e de dificil să ignori comportamentul rebel de care dă dovadă.

Nu te îngrijora! Cu răbdare şi mult tact, vei reuşi să restabileşti liniştea în casă.

Dar afli mai multe de la Elena Căpruciu – Life & Business Coach:www.dreamscometrue.ro

Mai multe pe: http://www.clickpentrufemei.ro/Stii-sa-comunici-cu-familia-ta-iata-cum_0_6776.html;

——-
—-
Dreams Academy

Cititi in Dupa Afaceri: Criza, dansul si pictura

04 iun 2009

Lumea business trece in perioada recesiunii printr-o schimbare drastica. Managerii s-au apucat de gatit, pictura si dans. Au renuntat la orele suplimentare la birou ca sa nu intarzie la ora de ceramica, au dat tastatura pe pensule de pictat si negocierile pe ore de canto. Ce urmeaza oare?

Desi compania s-a lansat oficial pe piata in ianuarie, peste 150 de peroane din toate domeniile, de la avocatura pana la imobiliare, au venit sa se inscrie la cursuri.

„Aici vin oameni care au fost milionari, au pierdut pozitii importante de CEO si care cauta sa se echilibreze printr-un hobby. Noi le oferim o modalitate flexibila de plata in functie de statut si venituri”, spune Elena Capruciu, unul dintre fondatorii Dreams Academy.

Mai multe pe: http://da.zf.ro/dupa-afaceri/arts-design/cititi-in-dupa-afaceri-criza-dansul-si-pictura-4486321;

——-
—-

Dreams Academy – Te punem pe sticla

DANS, MUZICA si COACHING: Sambata, 9 mai, Trouble Crew & D-l Problema si Code HR Consulting, va invita sa va inscrieti in “Dreams Academy”.

“DREAMS ACADEMY”- Te punem pe sticla!, un Nou Concept pentru o Generatie Noua: DANS, MUZICA si COACHING. Vor fi alaturi de tine si pentru tine: Castigatorul Editiei Eurovision 2007, in Romania, Bogdan Tascau – Dl. Problema, producator muzical, compozitor, interpret si fondatorul proiectului Todomondo, impreuna cu coregraful Paul Gheorghe, fondatorul Trouble Crew, castigator cu Elena Gheorghe al Editiei Nationale Eurovision 2009, si Elena Capruciu, fondatoare si reprezentanta a echipei de Coach-eri din Code HR Consulting.

Mai multe pe: http://www.prwave.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=14008

Back to Top