Despre noi.

Cine suntem?

logo-dreams-fullsize

Dreams come TRUE Coaching a fost infiintat de Elena Căpruciu in 2007 si ofera servicii de Life & Business Coaching profesioniste pentru corporatii, antreprenori, manageri si persoanele care vor ca visele lor sa devina realitate.

Alaturi de Bogdan Taşcău, Ina Cristina Stanciu, Miruna Andreea Leonte, Alexandra Dragomir si multi alti minunati colaboratori, Dreams Come TRUE Coaching: dezvolta si promoveaza Coaching-ul in Romania prin serviciile sale adresate companiilor, liber profesionistilor, antreprenorilor si prin workshop-urile pe dezvoltare personala si profesionala.

Dreams come TRUE Coaching sustine oamenii sa-si identifice resursele ascunse, sa le elibereze la potentialul maxim pentru a-si atinge tot ceea ce-si doresc pe plan fizic, emotional, spiritual, financiar si profesional.

De ce sa lucrezi cu noi?

Pentru ca cel mai important lucru este sa continui sa lucrezi la tine insuti. Asta este cu siguranta, experienta mea: cu cat am invatat despre tiparele proprii, limitarile, credintele mentale si comportamentele nepotrivite, si despre ceea ce ajuta si cum functioneaza schimbarea pentru mine, cu atat mai echipata sunt sa-i sustin pe ceilalti.

Am invatat ca a fi un coach de exceptie, inseamna sa devii un foarte bun ascultator, si sa dezvolti maiestria in arta de a pune intrebari. Am descoperit ca aceste doua abilitati sunt mult mai complexe si mai greu de obtinut, decat cred oamenii in general.

Si un alt aspect esential, sa respect punctele de vedere ale celorlalti, pentru tot ceea ce fac oamenii, pentru ceea ce face sens pentru ei din perspectiva a ceea ce cred acestia, gandesc sau percep a fi adevarat pentru ei, la un moment dat. Este baza pe care construiesti un bun rapport si consolidezi increderea. Daca le oferi resurse mai bune, ei automat vor avea alegeri mai bune.

Back to Top