Echipa Dreams

Digg This
Reddit This
Stumble Now!
Buzz This
Vote on DZone
Share on Facebook
Bookmark this on Delicious
Kick It on DotNetKicks.com
Shout it
Share on LinkedIn
Bookmark this on Technorati
Post on Twitter
Google Buzz (aka. Google Reader)

ELENA CAPRUCIU,

  • Life & Business Coach – Dreams come True.ro;
  • Mentor - Noble Manhattan Coaching Ltd.UK,
  • Team Coach acreditat in - Leadership International Management, USA

Certificari: International Institute of Coaching (fost European Coaching Institute)

A intrat in lumea coaching-ului din 2007 si este specializata in acompanierea clientilor in procese de tranzitie.

“Prin coaching imi place sa sprijin oamenii sa se descopere pe ei insisi. Pe toti aceia care au vise, obiective, dorinte si care doresc sa le implineasca, care vor sa descopere si sa dezvolte potentialul lor infinit, atat in plan personal cat si in cel profesional.”

S-a format in coaching cu Noble Manhattan, UK: “Practitioner Coach Diploma” si “Business& Corporate Diploma”, unde este in prezent colaboratoare ca si trainer si mentor. Coach acreditat international, in mai multe metodologii de Business & Leadership Coaching si membru al Asociatiei Romane de Coaching.

Cu o experienta de 14 ani in domeniul resurselor umane, corporatiilor si apoi in antreprenoriat (in cadrul a doua banci de top din Romania si apoi ca antreprenor la Code HR Consulting).

Prin Team&Executive coaching, lucreaza cu antreprenori, manageri, echipe manageriale, din Romania si din afara tarii, care doresc sa aiba performanta in ceea ce intreprind.

De asemenea, antreneaza pentru a-si atinge visele, liceeni: Zburd.ro;studenti: CROS.ro si iubitori ai sporturilor si dansurilor.

E-mail: [email protected]

Skype: elena.capruciu

Facebook: http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=1012624329

Twitter: http://twitter.com/#!/elenacapruciu

LinkedIn: http://www.linkedin.com/profile/view?id=13109676&trk=tyah

BOGDAN TAŞCĂU

Partener Dezvoltare Business: Dreams come TRUE - Coaching by Elena Căpruciu

Director Vanzari programe Dreams come TRUE - Coaching by Elena Căpruciu

A studiat Actoria, ocazie prin care si-a dezvoltat abilitatile de comunicare, de prezentare si de interactiune, care aduc plus valoare in fiecare proiect derulat de noi. Acestora li se adauga abilitatile si competentele rezultate in urma Master-ului in Comunicare si Relatii Publice in cadrul SNSPA.

Alaturi de Elena Capruciu a pornit la drum si a pus bazele companiei Code HR Consulting care realizeaza ridicarea resurselor umane la un nivel de excelenta. Dupa o perioada in care practica a batut orice teorie, din 2007 contribuie la vanzarea si dezvoltarea programelor Dreams come TRUE Coaching by Elena Capruciu.

Expertiza sa este in: Dezvoltare Business, Interactiune cu oamenii, Facilitare si Creare evenimente dedicate resurselor umane: recrutare, teambuilding, entertainment si multe altele.

Bogdan este dedicat viziunii si misiunii de a seta si atinge performante de inalta calitate si ne asigura, ne garanteaza ca visele chiar devin realitate!

MIRUNA LEONTE

Antreprenor, specialist in domeniul comunicarii si marketing-ului, organizator si moderator de evenimente.

Pasionata de dans (street dance), desen, grafic design, anime, social media si multe altele. :)

Absolventa a facultatii de Comunicare si Relatii publice - SNSPA si cursanta la Masterul de Management si comunicare in afaceri - SNSPA.

Alumn BOS - Business Organization for Students, intre 2010-2011 am fost membru in board, ocupand pozitia de Coordonator al strategiei si comunicarii si conducand consiliul de strategie.

Membru in NMS - New Media School, scoala de comunicare si new media organizata de CROS - Centrul de Resurse pentru organizatii.

Membru CROS si fondator B3 - Brilliant Business Lab ( incubator de afaceri).

Cool member la Bucharest Hubb, unde se ocupa de cresterea comunitatii si organizarea de evenimente.

E-mail: [email protected]

Facebook: https://www.facebook.com/leonte.miruna.andreea

 

ALEXANDRA DRAGOMIR

Partener activitati Promovare & Vanzari;

Facilitator in cadrul Dreams Come TRUE.

Initiatoare a unei platforme de promovare a coaching-ului din Romania. Scopul platformei este sa aducă o lumina favorabila asupra coaching-ului din Romania prin utilizarea inovatiei:http://alexandradragomir.wordpress.com/

Fondator si leader al agentiei de promovare a talentelor underground din Romania, Ideas4talent.

Strategia de dezvoltare interna si externa se bazeaza pe dezvoltarea potentialului care are ca fundament, un amplu proces de talent management. http://www.ideas4talent.ro/.

Coordonator al departamentului de resurse umane in cadrul ASCIG si membru al board-ului de conducere timp de doi ani. Reprezentant in cadrul ANOSR; membru al comunitatii de practici HR-Emotion din cadrul CROS - Centrul de Resurse pentru Organizatii Studentesti: cros.ro.

INA CRISTINA STANCIU

Partener activitati Promovare&Vanzari;

Facilitator si Coaching Angel convins ca ne putem indeplini visele in orice moment al zilei!

Licentiata in Administrarea Afacerilor in cadrul Facultatii de Comert din ASE si masteranda in Comunicare de Business la nivel international, prin programul Facultatii de Relatii Economice Internationale –ASE, ambele cu predare si examinare in limba engleza;

Alumn ONGs: 3 ani in BOS – Business Organization for Students, cu implicare directa in aria Vanzari si Management (1 an pe pozitie de VicePresedinte Vanzari si coordonator echipa) si 1 an de LEAP – Link Education And Practice cu o implicare directa in Marketing-ul activitatilor de educatie non-formala.

Antreprenoare ghidata de ideea ca „Simplicity is the ultimate sophistication” (Leonardo da Vinci) si convinsa ca exista metode prin care poti transforma o strategie de business intr-o emotie!

Indrumata de pasiuni puternice printre care zambetele, echilibrul oferit prin dans si muzica, diversitatea creata de culturi si limbajul lor, creativitatea regasita in comunicare, in ce facem si cine suntem.

E-mail: [email protected]

Skype: ina.elena.stanciu

Facebook: https://www.facebook.com/ina.stanciu?ref=tn_tnmn

LinkedIn: http://www.linkedin.com/profile/view?id=40422770&trk=hb_tab_pro_top

One Comments to “Echipa Dreams”
  1. Claudia Nitulescu spune:

    Super! Abia astept sa participi la eveniment! Sunteti minunate!

Leave a Reply

(necesar)

(necesar)