Status de relatie

Fie ca vrem, fie ca nu … traim inconjurati de subiectul “eticheta”. Astfel, in vremuri in care pare mai usor sa ne cunoastem online, pare interesant sa ne taguim pe ici colo, pare antrenant sa lucram la un alt tip de comunicare (???).. si nu facem decat sa ne departam de orice urma de responsabilitate. Ramanem in zona de comfort, iara in momentul cand dam de greutati le facem fata dupa impuls, cu alte cuvinte le lasam nerezolvate, si ne cream impresia ca mergem mai departe.

Uite, am gasit imaginea de mai jos …si ma gandeam cat de mult ne lasam afectati de aparente?

Exista atatea moduri de a clasifica o relatie, incat pare ca te ratacesti numai uitandu-te pe harta vietii. Cum care harta? Pai cea care, se pare ca, dicteaza in societate si spune cine si unde esti.

Acum, sa nu exageram, sunt lucruri mai importante decat a-ti

distribui statusul corect pe nu stiu care retea de socializare. Spre exemplu, sunt cazurile in care devin apasatoare zilele lungi la birou si neintelegerile de acasa. Sunt terifiante momentele cand te contrazici cu jumatatea ta dupa ce ati facut impreuna contabilitatea bonului de la supermarket. Sunt momentele acelea apasatoare cand descoperi ca in relatia ta au intervenit multi factori negativi (de la finante incepand, pana la minusuri la capitolul incredere). Ce faci cand, pur si simplu, ajungi la limita rabdarii si intelegerii?

Am citit undeva ca statusul nu este cel care conteaza, ci adevarata stare e stabilita de ce anume iti sopteste inima 🙂

Prin urmare, fa-ti curaj sa infrunti fiecare problema. Un bun inceput e miercuri, joi si vineri seara la Omra Elias, la Coaching Your Life: Marriage, Money & Sex unde descoperi cum sa faci fata fiecarui obstacol. Intr-o relatie sau nu, noi te asteptam cu mare drag 🙂