Drumul catre fapte: Business Coaching dezvaluit!

Ce au in comun toate aceste titluri? Pe langa caracterul economic si natura informativa a articolelor ce mai observi?

Sa te ajut cu un indiciu: colajul de mai sus este format din titluri de interes mondial, din publicatii de business recente (vezi Forbes.ro, BusinessMagazin.ro, Guradian.co.uk, LinkedIn si Business Insider). Sunt surprinse doar cateva directii, insa daca realizezi o cautare proprie vei observa ca un numar la fel de mare de informatii sunt disipate in business-ul online si pentru domeniul tau de activitate. E de observat faptul ca activitatea generatoare de profit, ce sustine economia din ziua de azi, ajunge de cele mai multe ori a fi internationala si interconectabila.

Realitate greu de imaginat acum cativa ani, fenomenul restabilirii granitelor este sustinut si implementat in societatea de azi prin: accesul la informatie, networking, conferinte si povesti de succes, tehnologizare, competitivitate si nevoia de afirmare. Ce mi se pare confuz in toata aceasta miscare evolutiva este: cum fac oamenii fata noului val de responsabilitati cu care trebuie sa lucreze? Sunt ei pregatiti pentru situatii pe care nu le-au experimentat nici macar in teorie? Sunt directorii si liderii din ziua de azi invatati sa se bucure de succesul pe care il au si sa-l amplifice?

Vezi tu, in momentul in care criza economica a venit ca un val multe companii au dat faliment, multe fabrici au fost inchise, multi oameni au avut de infruntat zile grele… si toate pentru ca in pregatirea lor nu au fost incluse si astfel de situatii. In numarul de ordinul miliardelor pe care il prezinta populatia in ziua de azi au fost si oameni care au reusit sa treaca peste greutati, insa crede cand iti spun ca au avut un ajutor de fiecare data, oricat de insignifiant. Acum, intr-o societate post criza soarele continua sa rasara si o data cu el se ivesc si noi oportunitati de dezvoltare in business.

Coaching-ul este aplicat ca si proces de dezvoltare in acest mediu pentru ca antreneaza oamenii sa participe la noi conversatii care le construiesc si intaresc capacitatea cognitiva, ajutandu-i sa inteleaga situatiile foarte complexe in care se regasesc si sa aleaga decizii optime. Adevarul este ca un lider adevarat, eficient in activitatea sa si o sursa de inspiratie pentru cei din jurul sau, in ziua de azi dispune de capacitatea de a face fata nesigurantei, ambiguitatii, complexitatii internationale si paradoxului regional. Un business coach este, de cele mai multe ori, singura persoana care poate face minuni pregatind un om sa aibe succes si sa ramana in top luand in calcul si aceste amanunte.

Business Coaching inseamna ca te pregatesti sa oferi un sens carierei tale regasind satisfactia la care visai cand erai inca la inceput de drum. Mai inseamna ca vrei sa ai rezultate, anagajati multumiti, clienti fideli si produse/servicii calitative. Pe langa toate acestea mai inseamna ca ai curajul ca si profesionist sa raspunzi schimbarilor mai mult sau mai putin impuse de mediul economic in care activam, de cerintele exigente ale consumatorilor si de viteza cu care are loc tehnologizarea (care uneori ne impiedica sa asimilam lectiile corespondente).

Dreams come TRUE Coaching by Elena Capruciu, ofera solutii pentru fiecare model de business la care te poti gandi. Fie ca vorbim despre partea umana a unei afaceri (nevoile angajatilor de invatare, dezvoltare si formare), fie despre partea tehnico-economica (nevoia de a inregistra profit sau de a avea procese lipsite de obstacole), business coaching-ul este solutia care te poate salva din impas.