Bianca Panturu.

Director Resurse Umane – Tremend Software Consulting

Bianca PanturuCand am avut prima sesiune scurta de coaching in CROS Camp, Elena m-a tulburat foarte tare.

Mi-a aratat intr-un mod dur cum se vad temerile mele din afara si cred ca atunci am inceput sa ma gandesc ca puterea pe care o aveau asupra mea nu era perfect justificata.

Odata cu toamna in CROS, mi-am dorit foarte tare sa fie coach-ul meu. Anticipam ca nu o sa-mi imi fie usor sa trec prin procesul asta care ma forta sa privesc lucrurile dintr-o perspectiva diferita, dar aveam nevoie de asta.

Cu Elena, langa ea, am constientizat care sunt credintele mele limitative si cate blocaje vin la pachet cu ele. Atunci am inceput sa cred ca gandurile mele se reflecta in jurul meu si ca am puterea sa le aleg pe cele bune.

Tot langa ea, mi-am pus problema pentru prima data in viata mea ca e normal sa ma iubesc pe mine, sentiment pe care nu-l asociasem niciodata cu poza asta. Elena m-a invatat sa stau dreapta din toate punctele de vedere.

Faptul ca am puterea sa ma indrept imediat si in afara, si in interior, spune multe despre schimbarea pe care am facut-o in viata mea.

Mi-a amintit sa zambesc. Cateodata rad in hohote. Si nu mai simt vinovatie. Acum am jobul pe care mi l-am dorit, care vine cu alte povocari.

Cand depistez vreun scenariu care seamana cu ceva din ce am discutat, incep sa zambesc si sa fiu mai blanda. Si cu mine, si cu cine sta langa mine in momentul asta.

Inapoi sus