Gem pe paine

Doar a venit toamna… camara are invitati noi… si in toata frenezia de gusturi unul mai aromat este cel numit “Locul de munca”.

Il mananci cu paine in weekend, sau gol in timpul saptamanii.. pentru ca.. nu stiu, poate tii la silueta? Cand iti e lumea mai draga incepi si il combini. Atunci ai curajul sa faci asocieri de gusturi, sa te lasi surprins de propria creativitate. Tu stii mai bine ce iese.

Dintr-un motiv sau altul, uneori am impresia ca e o distractie atat de rara, cand pana la urma totul sta in puterea ta: Te-ai gandit, si ai si actionat.

Ce crezi? Daca respecti mai putin ce spun cartile de bucate, a se citi cartile de tipul Cum sa… si incerci mai multe variante, ajungi sa ai parte de o surpriza placuta. Foarte placuta. Se va numi: Carpe diem, si intr-o latina mult mai actuala vei spune: Ma distrez…sunt fericit… sunt implinit!

Am inteles, mai dai si de combinatii nereusite. Dar ce? Asta e un motiv suficient de puternic sa spui stop, ma distram mult prea bine ca sa mai am curajul sa explorez si altceva?

Stii, pe masa avem tot felul de ingrediente, care ne stau la dispozitie. Unele nu sunt proaspete, se numesc autosabotori… dar au ajuns acolo din neatentie, sa zicem. Si acesti autosabotori ne dau in cap cand vrem sa obtinem si mai mult, cand indraznim sa visam, sa zambim, sa ne bucuram de jobul pe care il avem.

Ce o sa faci? Ii lasi acolo sa contamineze si ce-i bun? Sau pe masura ce dai cu mana de ei, faci putina ordine si disciplina? Tare sunt curioasa sa aflu ce combinatii de “loc de munca pe paine” ai mai facut in ultima perioada… si cel mai important, ce ingrediente mai sunt pe masa ta 😀